Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pure2Improve Tennistrener svart P2I100180

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Pure2Improve Tennistrener svart P2I100180
Pure2Improve Tennistrener svart P2I100180
Pure2Improve Tennistrener svart P2I100180
502 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Denne tennistreneren fra Pure2Improve er en ideell trenngspartner for å forbedre hele spillet ditt og maksimere din fart og utholdenhet for å forbedre alle typer slag. Med den robuste, sklisikre basen og den flokebestandige tråden får du timevis med konstant trening uten en partner for å få kroppen din i form og tennisformen klar. Det 4,6 m lange elastiske båndet kan strekkes opptil 15 m og 2 baller er inkludert i leveransen. Pure2Improve-produkter hjelper idrettsutøvere på alle nivåer med å forbedre ytelsen. Enten du liker fotball, skøyter, hockey eller svømming, vil det å være i topp fysisk form forbedre atletisk ytelse og forebygge skader. Hver sport kommer med sine egne fysiske krav til kroppen. Du kan ha behov for trening som forbedrer balanse, fleksibilitet eller smidighet for å være på topp.
 • Farge: svart
 • Hovedmateriale: PP
 • 4,6 m langt elastisk bånd som strekker seg opp til 15 m
 • Ideell treningspartner for å øve alle typer slag, og forbedre hånd-øye koordinasjon og utholdenhet
 • Maksimer hastighet og utholdenhet og forbedre alle slagene dine
 • 2 baller inkludert
 • SKU:408903
 • EAN:8719033335301

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.