Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pure2Improve Motstandsbånd Heavy svart P2I200110

Fri frakt
Pure2Improve Motstandsbånd Heavy svart P2I200110
Pure2Improve Motstandsbånd Heavy svart P2I200110
Pure2Improve Motstandsbånd Heavy svart P2I200110
Pure2Improve Motstandsbånd Heavy svart P2I200110
563 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  3-5 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Dette profesjonelle motstandsbåndet Heavy fra Pure2Improve er et enkelt, men effektivt stykke treningsutstyr som du enkelt kan ta med slik at du kan trene styrke, fleksibilitet og utholdenhet, når som helst og hvor som helst. Bruk dette bærbare motstandsbåndet til å varme opp muskler og løsne ledd! Den vil også hjelpe deg bygge styrke i over- og underkropp. Med økt motstand vil hastighet og akselerasjon forbedres. Motstandsbåndet er perfekt for å legge til motstand i vanlige øvelser eller assisterende pull-ups og dips. Det er laget for å motstå den mest intense treningen og rutinene. Pure2Improve-produkter hjelper idrettsutøvere på alle nivåer med å forbedre ytelsen. Enten du liker fotball, skøyter, hockey eller svømming, vil det å være i topp fysisk form forbedre atletisk ytelse og forebygge skader. Hver sport kommer med sine egne fysiske krav til kroppen. Du kan ha behov for trening som forbedrer balanse, fleksibilitet eller smidighet for å være på topp.
 • Farge: svart
 • Materiale: 100 % latex
 • Mål: 101,6 x 2,8 cm (L x B)
 • Tykkelse: 0,45 cm
 • Beholder elastisitet over lang tids bruk
 • Forbedrer styrke, fleksibilitet og utholdenhet
 • Laget for å motstå den mest intense trening og rutine
 • SKU:408923
 • EAN:8719033335837

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .