Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pure2Improve Ishockey stoppnett 65 cm P2I120000

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Pure2Improve Ishockey stoppnett 65 cm P2I120000
Pure2Improve Ishockey stoppnett 65 cm P2I120000
Pure2Improve Ishockey stoppnett 65 cm P2I120000
Pure2Improve Ishockey stoppnett 65 cm P2I120000
Pure2Improve Ishockey stoppnett 65 cm P2I120000
Pure2Improve Ishockey stoppnett 65 cm P2I120000
1052 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Dette stoppnettet for ishockey fra Pure2Improve har et solid trekantet stålkonstruksjon. Designet med et elastisk bånd på alle sider gjør det til en slitesterk og allsidig pasningshjelp. Bruk en, to eller til og med alle tre sidene for å gi ultimat fleksibilitet i de ulike øvelsene du vil mestre . Stoppnettet kan brukes til å jobbe med pasningsnøyaktighet, korte pasninger, hurtige direktepasninger, motta pasninger og mer. Spillere kan få mange repetisjoner i å slå og motta pasninger. Den kontinuerlige gjentakelsen er ideell for å innstille riktig teknikk og bedre håndtering av køllen og pasningsnøyaktighet. Stoppnettet kan brukes hvor som helst - ikke bare på isen, men i oppkjørselen, i kjelleren eller garasjen, og på hvilken som helst skytepute, tørrfliser eller en syntetisk isoverflate. Pucken er ikke inkludert i leveransen
 • Farge: hvit
 • Materiale: stål
 • Lengde side: 65 cm
 • Høyde: 4,5 cm
 • Med avtagbare pigger
 • Inkludert et tungt elastisk bånd
 • Puck er ikke inkludert
 • SKU:418656
 • EAN:8719407004741

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.