Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pure2Improve Fotball Rebounder P2I100440

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Pure2Improve Fotball Rebounder P2I100440
Pure2Improve Fotball Rebounder P2I100440
996 kr
Fri frakt
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Fotballrebounderen, laget av Pure2Improve, kan settes opp til å returnere skuddene dine enten over bakken eller gjennom luften, slik at du kan øve på en rekke ulike ballkontroll-ferdigheter. Takket være det eksklusive designet, kan fotballtrampolinen enkelt justeres til forskjellige vinkler for ulike retur-alternativer. Nettet har en fargekontradert sentermålssone. Med det kraftige stålrøret er rammekonstruksjonen bygget for å vare lenge. Baksiden er designet for å gi-og-gå trening. I tillegg er det lett å legge sammen for reise eller oppbevaring. Pure2Improve-produkter hjelper idrettsutøvere på alle nivåer med å forbedre ytelsen. Enten du liker fotball, skøyter, hockey eller svømming, vil det å være i topp fysisk form forbedre atletisk ytelse og beskytte deg mot skader. Hver sport kommer med sine egne fysiske krav til kroppen. Du kan trenge trening for å forbedre balansen, fleksibiliteten eller smidigheten til å være på topp i spillet ditt.
 • Farge: Svart og rød
 • Materiale: 70% Metall and 30% nett
 • Dimensjoner: 111,7 x 105,5 x 63,5 cm (L x B x H)
 • Kraftig stålrør
 • Eksklusivt design justerer enkelt vinklene for ulike retur-alternativer
 • SKU:408908
 • EAN:8719214686871

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.