Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pull up assist styrketreningsband
Pull up assist styrketreningsband
Pull up assist styrketreningsband
Pull up assist styrketreningsband
Pull up assist styrketreningsband
Pull up assist styrketreningsband

1 / 6

Pull up assist styrketreningsband

729,11 kr

-23%

Rek pris. 947,84 kr
Body Building Bands CrossFit avanserte motstandsbånd er et ideelt bærbart treningsstudio. Den kommer i et sett med 6 bånd med forskjellige motstandsnivåer, farger og dimensjoner. Bandene er ment å dekke forskjellige treningsbehov. De er egnet for tre
Les mer
Body Building Bands CrossFit avanserte motstandsbånd er et ideelt bærbart treningsstudio. Den kommer i et sett med 6 bånd med forskjellige motstandsnivåer, farger og dimensjoner. Bandene er ment å dekke forskjellige treningsbehov. De er egnet for treningstyper som styrke, isometrisk, motstand, yoga, fleksibilitet, trekkhjelp. Så uansett hva ditt treningsmål er, kan du oppnå det med kroppsbyggingsbånd for CrossFit -sett med 5 motstandsbånd. Båndene er tilgjengelige i samme lengde og omkrets. Lengden er 41 mens omkretsen er 82. De fem båndene i settet er ikke av samme farge. Hver farge representerer et bestemt motstandsnivå.

Hvert av båndene er sterkt laget av naturgummilatex. På grunn av den kontinuerlige lagringen av gummi av latex, kommer bandene med fantastisk styrke og holdbarhet. Du kan bruke dem i mange år, og de mister ikke elastisiteten og styrken. De slo støpte band i ytelse, styrke og holdbarhet. Body Building Bands CrossFit motstandsbånd er allsidige treningsbånd. Siden de er tilgjengelige i forskjellige motstandsnivåer, kan de brukes av enhver sportsentusiast eller idrettsutøver på et hvilket som helst treningsnivå. Nybegynnere vil synes bandene er nyttige. Intermediates og avanserte idrettsutøvere som ønsker å delta i mer utfordrende treningsøkt med motstanden kan også bruke dem.

Bandene er et godt tillegg til enhver persons hjemmegym. Imidlertid kan de også brukes utenfor hjemmet. De er veldig bærbare og spenstige og kan derfor lett bæres av idrettsutøvere når du er på farten. De kan også brukes på kontoret av personer som liker å gjøre noen øvelser i fritiden på kontoret.

Funksjoner:

100% naturlig latex
Perfekt for Crossfit, Yoga og treningstimer
Teksturert overflate for profesjonell treningsbruk
Utvikle balanse og koordinering
Perfekt for stretching og fleksibilitet
Gi en total kroppsøkt
Perfekt for styrketrening
Lett å vedlikeholde

MERK: Vi leverer fra utlandet, utenfor Norge, gratis og med live forsendelsessporing.
Gi 25-35 dager for levering.
Vi gir 100% pengegaranti på våre produkter.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse