Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Iron Gym Roterende armhevingshåndtak 2 stk svart IRG043

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Iron Gym Roterende armhevingshåndtak 2 stk svart IRG043
Iron Gym Roterende armhevingshåndtak 2 stk svart IRG043
Iron Gym Roterende armhevingshåndtak 2 stk svart IRG043
Iron Gym Roterende armhevingshåndtak 2 stk svart IRG043
444 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Disse roterende armhevingshåndtakene fra Iron Gym er bærbare, og fungerer på alle typer gulv, noe som gjør dem ideelle til hjemmet, på kontoret eller når du er på reise! Styrk og form brystet, skuldrene, armene, ryggen og magen, og gi deg selv den ultimate overkroppstreningen! Disse roterende push-up-støttene lar armene og skuldrene bevege seg naturlig. Flere muskler blir trent på en målrettet måte, mens stress på håndleddene og leddene reduseres.
  • Farge: svart
  • Materiale: plast
  • Mål: 14 x 9 cm (Diameter x T)
  • 1 par bærbare, roterende push-up-støtter
  • Reduser stress på håndledd og ledd
  • SKU:422569
  • EAN:6430043471613

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.