Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Iron Gym Pull-up-stang Xtreme svart IRG002

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Iron Gym Pull-up-stang Xtreme svart IRG002
Iron Gym Pull-up-stang Xtreme svart IRG002
Iron Gym Pull-up-stang Xtreme svart IRG002
Iron Gym Pull-up-stang Xtreme svart IRG002
610 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Fest pull-up-stangen Xtreme fra Iron Gym til dørrammen i stuen eller soverommet, og du kan umiddelbart komme i gang med effektiv trening! Boremaskiner, skruer, nagler og hammere kan enkelt utelates. Bare heng Iron Gym Xtreme chin-up-stangen på dørrammen. Pull-up-stangen vil holde seg trygt festet på dørrammen, og du kan være sikker på at den forblir på plass under treningsøkten. Begynn med å trene overkroppen ved hjelp av chin-ups og pull-ups, og styrk skuldrene, armene og ryggen med bare 10 minutters trening per dag. Du kan bruke 3 forskjellige grep: et smalt grep, et bredt grep og et nøytralt grep. Dette lar deg bruke variasjon i din daglige trening og fortsette å utfordre musklene dine. Det beste av alt, dette treningsutstyret tar nesten ingen plass! Iron Gym Xtreme er egnet for person på opptil 100 kg og dørrammer med en en bredde på mellom 60-80 cm.
  • Farge: svart
  • Materiale: stål
  • Mål: 54 x 8 x 24 cm (L x B x H)
  • Maksimal brukervekt: 100 kg
  • Passer til dørkarmer med en bredde på mellom 60-80 cm
  • Justerbar konstruksjon gjør det mulig å montere og demontere treningsstangen på en standard dørramme på noen få sekunder.
  • SKU:422572
  • EAN:0735541110085

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.