Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Iron Gym Armhevingshåndtak 2 pcs IRG054

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
Iron Gym Armhevingshåndtak 2 pcs IRG054
Iron Gym Armhevingshåndtak 2 pcs IRG054
Iron Gym Armhevingshåndtak 2 pcs IRG054
Iron Gym Armhevingshåndtak 2 pcs IRG054
460 kr
Fri frakt

Overvåk produktets pris

Dette paret lette og kompakte push-up-håndtak fra Iron Gym er perfekt for armhevinger og overkroppstrening. De gir en mer intens og utfordrende trening sammenlignet med å gjøre armhevinger uten håndtak. Med den skråstilte vinkelen reduserer disse armhevingshåndtakene stress på håndleddene og leddene. Den stabile og robuste konstruksjonen, med sklisikre føtter, vil holde dem trygt på plass under treningen.
  • Farger: svart og rød
  • Materiale: aluminium
  • Mål: 28 x 9 x 15 cm (L x B x H)
  • Sett med 2 armhevingshåndtak
  • Perfekt for armhevinger og overkroppstrening
  • Stabil og robust konstruksjon med sklisikre føtter
  • Vinklet for å redusere stress på håndledd og ledd
  • Lett og kompakt
  • SKU:422567
  • EAN:6430043471897

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.