Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hammer Race Runner 2000m
Hammer Race Runner 2000m
Hammer Race Runner 2000m
Hammer Race Runner 2000m
Hammer Race Runner 2000m

1 / 5

Hammer Race Runner 2000m

7350 kr

-7%

Rek pris. 7920 kr
Hammers raskeste tredemølle - HAMMER Race Runner! Race Runner 2000M har en maksimal hastighet på opptil 20 km/t og tar løpstreningene dine til et nytt nivå! Du kan velge mellom hele 26 forskjellige treningsprogrammer for variert trening. Hvis du vil
Les mer

Hammers raskeste tredemølle - HAMMER Race Runner! Race Runner 2000M har en maksimal hastighet på opptil 20 km/t og tar løpstreningene dine til et nytt nivå! Du kan velge mellom hele 26 forskjellige treningsprogrammer for variert trening. Hvis du vil trene hardt og forbrenne opptil fem ganger så mange kalorier, kan du stille tredemøllehellingen i forskjellige posisjoner. Den varierte treningen vil hjelpe deg med å forbedre prestasjonene dine - hele året!

Variert og morsom trening takket være multifunksjonsdatamaskinen

Multifunksjonsdatamaskinen med totalt 26 programmer motiverer deg til å trene variert, noe som forbedrer prestasjonsevnen. Det er også 18 treningsprogrammer med forskjellige intensiteter for hastighet og helling for en variert og realistisk følelse - som en styrkende løperunde i naturen.

Du kan enkelt begynne å trene via den intuitive datamaskinen. Hastigheten stilles inn via skjermen eller med de praktiske hurtigknappene på håndtakene. Tredemøllen kan også justeres manuelt i tre forskjellige bakker for økt intensitet og mer effektiv trening.

Tre pulsprogrammer for kardiovaskulær trening

De tre pulsprogrammene med innstilling av makspuls muliggjør helserettet kardiovaskulær trening. Når du når den øvre pulsgrensen, høres et signal, slik at du alltid trener trygt og sunt.

Supermyk overflate som er skånsom mot leddene

Den myke løpeoverflaten er skånsom mot leddene og forhindrer skader, slik at du enkelt kan kjøre lengre treningsøkter uten smerter og uten å ofre løpekomforten.

Hellingjustering

Hellingen på tredemøllen justeres manuelt ved å justere vinkelen på tredemøllens «føtter». Se detaljbilde.

Tar liten plass takket være foldemekanismen

HAMMER Race Runner 2000M er rask og enkel å stuve bort. Løpebåndet blir stuet bort i løpet av et øyeblikk takket være den lave vekten, de kompakte dimensjonene, de praktiske transporthjulene og foldemekanismen. Tren en treningsøkt i stuen mens du ser på favoritt-TV-serien din, og legg deretter tredemøllen i skapet. Det blir ikke enklere!

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv om treningsapparatet har «føtter». Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsmaskinen kan være følsom for statisk elektrisitet, noe en underlagsmatte beskytter godt mot.

Vi hos Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

Alle Hammer-produkter er dekket av to års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .