Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hammer Boxing Set Sparring Pro
Hammer Boxing Set Sparring Pro
Hammer Boxing Set Sparring Pro
Hammer Boxing Set Sparring Pro

1 / 4

Hammer Boxing Set Sparring Pro

812 kr

-18%

Rek pris. 990 kr
En mer virkelighetstro trening enn dette får man ikke! Statistikken lyver ikke. Denne Sparring PRO boksesekken følger bevegelsene i overkroppen og skåner de følsomme områdene, alt for å gjøre boksetreningen din mer spennende. Dermed kan du trene slag
Les mer

En mer virkelighetstro trening enn dette får man ikke! Statistikken lyver ikke. Denne Sparring PRO boksesekken følger bevegelsene i overkroppen og skåner de følsomme områdene, alt for å gjøre boksetreningen din mer spennende. Dermed kan du trene slagkombinasjoner som ligner på ekte sparring eller en ekte konkurransesituasjon. Perfekt til trening: en treningspartner kan for eksempel rope hvilke slagkombinasjoner du skal øve på. Dermed trener du både dine reflekser, din styrke og din presisjon. Denne profesjonelle sparring-boksesekken består av motstandsdyktig og sterkt nylonmateriale, og er 80 centimeter lang. De medfølgende profesjonelle boksehanskene på 170 gram er laget av hudvennlig PU-materiale og har en behagelig passform. Perfekt for en intensiv treningsrunde i boksehjørnet ditt hjemme! Behagelig polstring som passer godt til harde slagkombinasjoner, samt fastsydd forsterking av tommel med luftehull som absorberer svette.

Allroundpakken Sparring Pro Boksesett kommer med et hoppetau av høy kvalitet. Dette hoppetauet består av en stålkjerne i PVC, og kan forlenges til opptil 3 meter. Å hoppe med hoppetau er en av de mest effektive øvelsene for utholdenhet som finnes- den typiske oppvarmingen for boksere.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .