Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Half Smith SM60
Half Smith SM60
Half Smith SM60
Half Smith SM60

1 / 4

Half Smith SM60

9590 kr
Et allsidig treningsutstyr som er trygt under trening og som passer for både nybegynnere og den mer avanserte styrketreneren. Fordelene med Tunturi SM60 vektbenk - Half Smith - hjemmegym Utrolig solid struktur og finish i svart matt pulverla
Les mer

Et allsidig treningsutstyr som er trygt under trening og som passer for både nybegynnere og den mer avanserte styrketreneren.

Fordelene med Tunturi SM60 vektbenk - Half Smith - hjemmegym

  • Utrolig solid struktur og finish i svart matt pulverlakk for et luksuriøst utseende
  • Kompakt og allsidig hjemmegym til bruk hjemme eller i treningsstudio
  • Passer til 50 mm olympiske skiver og 30 mm standardvektplater
  • Perfekt for forskjellige styrketreningsøvelser: fra benkpressing til bicepslokk
  • Mulighet for å trene alene uten spotter

Tunturi SM60 består av en vektbenk og en Smith-maskin. Smith-maskinen er egnet for forskjellige benkpressøvelser. Vektbenken er justerbar. Benken er perfekt for benkpress når den er helt flat. Når du plasserer ryggstøtten i en skråning, er den den perfekte benken for mageøvelser, med eller uten vekt. Sikkerhet er garantert under trening fordi du når som helst kan feste vektløftestangen til skivestøtten.

Vektbenken er utstyrt med en multifunksjonell arm- og bentrener foran. Ved å kombinere trenerne med styret og støttepute, kan du utføre forskjellige styrkebyggingsøvelser for armer og ben. For eksempel, biceps krøll, hamstring krøll eller benforlengelse. Bare fest riktig antall vekter i bunnen. Arm- og bentreneren er utstyrt med sterkt skum- og vinylbelegg for beskyttelse og ekstra komfort.

Dokument

Manual 

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse