Garmin Approach X40, Limelight/Blue

Garmin Approach X40

Velg farge:

Tips en venn

-25%

1999 kr
Ord. pris 2699 kr
fra 128 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  Bestillingsvare, 3-5 arbeidsdager

Fraktfritt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • Fraktfritt
 • Slank og lett golf-GPS-enhet med Elevate-pulsmålingsteknologi på håndleddet og aktivitetsmåling1
 • Viser avstander til forkant, senter og bakkant av green, samt ulike hindre
 • Funksjonen AutoShot måler og lagrer slagavstander og posisjoner automatisk
 • Aktivitetsmåling viser skritt, distanse, kaloriforbruk, puls og aktivitetsintensitet1
 • Motta vibrerende smartvarsler for innkommende anrop, tekstmeldinger og andre varsler
 • Batteritid: opptil 10 timer i GPS-modus, opptil 5 dager i klokkemodus

Du ønsker å bli en bedre golfspiller, og du ønsker å oppnå bedre helse og velvære. Men du vil helst slippe å ha på deg eller bære med deg flere enheter som hjelper deg med å nå disse målene. Derfor er Approach X40 golf-GPS-enhet den perfekte alt-i-én-løsningen. Den er preprogrammert med mer enn 40 000 internasjonale golfbaner. Kombinerer daglig aktivitetsmåling med pulsmåling på håndleddet og vibrerende smartvarsler, som holder deg oppdatert mens du er på farten.

Golfenhetens Elevate-pulsmålingsteknologi måler pulsen din på håndleddet hele døgnet. Dette gir deg frihet til å trene uten et pulsbelte rundt brystet. Approach X40 gir deg informasjon om kaloriforbruk og beregner intensiteten til treningsaktivitetene dine, slik at du får bedre utbytte av innsatsen din1.

Garmin gjør det mulig å kombinere golf-GPS med treningsfunksjoner, og smarte trådløse tilkoblingsmuligheter. Alt-i-én-enhet som er like slitesterk og komfortabel, som den er allsidig. Approach X40-golfenheten er vanntett ned til 50 meter. Den leveres med et oppladbart litiumionbatteri med opptil 10 timer batterilevetid i GPS-modus. Med daglig bruk i aktivitetsmodus kan du forvente at batteriet varer opp til 5 dager. Du kan bruke enheten som en vanlig klokke som viser riktig klokkeslett og dato – samt en alarminnstilling – slik at du alltid er ute i rett tid.

Approach X40 er en golfpartner du kan ta med deg overalt. Uansett hvor du slår ut fra, vet den hvor du er – og hvor langt det er til flagget. Enhetens svært følsomme GPS-mottaker gir deg avstandsdataene du trenger for å spille med selvtillit. Den klare berøringsskjermen viser i tillegg nøyaktige avstander til forkant, senter og bakkant av greenen – , selv når du er dekket av trær.

AutoShot™-spillmåler registrerer automatisk slagene3 og måler avstanden på fairwayen, slik at du kan se analyser av spillet ditt etter fullført runde på Garmin Connect.

Greenvisningen på Approach X40 gir deg greenens utforming. Du kan flytte flagget til dagens plassering manuelt for nøyaktig valg av slag.

Du vil aldri gå glipp av viktige tekstmeldinger, e-postmeldinger eller varsler bare fordi smarttelefonen ligger i bagen. Approach X40 fungerer som en trådløs forlengelse av den kompatible smartenheten din og viser smartvarsler på håndleddet ditt2. Med Bluetooth®-teknologi kan du nå trådløst lese e-posten eller tekstmeldingen du har ventet på – selv om du er midt i fairwayen.

Garmin Connect er golfforumet på nettet der du får flotte analyser etter runden. Last ned runden automatisk, og sammenlign den med forrige runde. Spor forbedringer i ytelsen din for hver bane du spiller på. Golfforumet på Garmin Connect kan til og med sette sammen din idealrunde med ditt beste score for hvert hull, slik at du ser det virkelige potensialet ditt for hver bane.

Approach X40-golfenheten har et innebygd, digitalt scorekort som gjør det enkelt å holde oversikt over scoren din mens du spiller. Lagre, del og analyser giolfrunden i Garmin Connect Mobile på smarttelefonen.

Approach X40 gir også en flott ny måte å trene svingen på, i kombinasjon med Garmin TruSwing™ (tilbehør). Klokken kobles til sensoren, dermed har du umiddelbar visning av nøkkeltall for slaget på klokken, uten behov for smarttelefon eller nettbrett. Med X40 og TruSwing™ ser du nøkkelinformasjon, for eksempel slagflate mot målet, køllebane og svinghastigheten, direkte fra håndleddet ditt.

Ved hjelp av Garmin Connect Mobile-golfappen kan du se 3D-animasjoner av svingen din, sammen med de andre nøkkeldataene dine.

Når du kjøper Approach X40-golfenheten, følger alt med på kjøpet. Enheten leveres klar til bruk rett fra esken, med preprogrammerte baner. I tillegg legges nye baner til, og eksisterende baner blir oppdatert med jevne mellomrom ved hjelp av vår Garmin Express-programvare. Det beste av alt er at disse oppdateringene er kostnadsfrie, uten oppstartsgebyrer eller krav om abonnement.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Garmin
Urverk
Case
Armbånd
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Overvåke

Overvåk størrelse

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 427 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 236 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 128 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »