Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

FitNord Racer 500 Spinningcykel
FitNord Racer 500 Spinningcykel

1 / 2

FitNord Racer 500 Spinningcykel

14490 kr

-6%

Rek pris. 15370 kr
FitNord Racer 500 er en spinningsykkel av høy kvalitet som kombinerer en robust ramme, en superfleksibel pedalfølelse og vedlikeholdsfri magnetisk motstand. Sykkelen er et godt valg for aktiv hjemmebruk, men også for kommersielle treningssentre og l
Les mer

FitNord Racer 500 er en spinningsykkel av høy kvalitet som kombinerer en robust ramme, en superfleksibel pedalfølelse og vedlikeholdsfri magnetisk motstand. Sykkelen er et godt valg for aktiv hjemmebruk, men også for kommersielle treningssentre og lokaler.

FitNord Racer 500 har en slitesterk manuell justerbar magnetisk motstand, som ikke krever service slik som mekanisk motstand gjør. Den magnetiske motstanden er stegløst justerbar og praktisk talt lydløs. Racer 500 tilbyr dermed både presis motstandsjustering og stille trening. Motstandsknappen har også en nødbrems - som er kjent fra friksjonsbremsmodeller - som gjør treningen trygg.

Racer 500 har et robust svinghjul på 20 kg, som gir en stabil pedalfølelse selv for harde treningsøkter og passer de fleste mosjonister. Spinningsykkelen er egnet for alle størrelser på grunn av sin robuste konstruksjon. Sykkelens maksimale brukervekt er 135 kg, og selve enheten veier 55 kg.
Allsidige håndtak, holder for nettbrett og drikkeflaske gir ekstra komfort. Enheten er også enkel å flytte med de praktiske innebygde transporthjulene.

Hvorfor velge FitNord Racer 500?

- Avansert vedlikeholdsfritt motstandssystem
- Robust og stabil konstruksjon
- Svært fleksibel pedalfølelse
- Allsidige grepalternativer på styret

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse