Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Finnlo Exum III
Finnlo Exum III
Finnlo Exum III
Finnlo Exum III
Finnlo Exum III

1 / 5

Finnlo Exum III

5490 kr

-17%

Rek pris. 6588 kr
Best i test ifølge Bäst-i-test.se! Exum fra Finnlo har alt en bra ergometersykkel trenger! Det myke gelesetet garanterer en komfortabel sitteplass, selv under lange treningsøkter. Styret og setet er justerbart. Presisjonskulelagrene av høy kvali
Les mer

Best i test ifølge Bäst-i-test.se!

Exum fra Finnlo har alt en bra ergometersykkel trenger! Det myke gelesetet garanterer en komfortabel sitteplass, selv under lange treningsøkter. Styret og setet er justerbart. Presisjonskulelagrene av høy kvalitet sikrer jevn rotasjon og gir sammen med resten av sykkelen muligheter for å nyte behagelig, myk og langvarig trening.

Prikken over i-en på Exum Ergometer er treningsdataen (med et Blue Backlight Display) som viser en rekke ulike prestasjonsfakta; distanse, hastighet, tid, kaloriforbruk og omdreininger/minutt. Pulsen kan enkelt måles, enten ved hjelp av øreklypen som følger med eller gjennom en integrert mottaker for brystselemålere. Pulsen oppgis også i prosent, noe som er praktisk siden mange treningskrav for cardioenheter oppgis i prosent. For å sørge for at treningsøkten på Exum aldri blir kjedelig, kan du velge mellom 12 ulike berg- og dalprofiler samt 4 pulsprogram. Motstandskontrollen tilsvarer 957 standard DIN EN og er derfor særlig nøyaktig.

  • Brystsele som måler puls er ikke inkludert.
  • Laveste stilling: 70 cm
  • Høyeste plassering: 100 cm
  • Justerbart styr

Dokument

Manual

*Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse