Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Dual Function Pro IT9330, Impulse

Dual Function Pro IT9330, Impulse
Dual Function Pro IT9330, Impulse
47249 kr

Overvåk produktets pris

Dual Function Pro fra Impulse er en multifunksjonell og kommersiell treningsmaskin som tilbyr mange ulike treningsalternativer, noe som gjør at den er ideal til trenings- og fitnessentere.

Maskinen har 2 stk. 91 kg vektmagasiner og begge magasinene og drapunktene kan justeres i høyden noe som sammen med løftestativet bidrar til det mangfold av treningsøvelser som er mulig å utføre med Dual Function Pro.
Dual Function Pro IT 9330 fra Impulse har blitt utformet med en brukervennlig design for at treningen ska være så effektiv, praktisk og tilfredsstillende som muligt.

Perfekt til å stå opp og utføre øvelser som gir en bred trening av overkroppen, underkroppen samt kroppens helhetlige kjernestyrke.

Treningen kan også kompletteres gjennom att bruke en vektvest eller legge på ekstra vekter.

  • En stabil konstruksjon laget av slitesterkt materiale av høy kvalitet ideell for gym og annet kommersielt og intensivt bruk
  • Kompakt design som sparer gulvplass
  • Praktisk og enkel å bruke - bare enkle og minimale justeringer er nødvendig for å optimalisere maskinen til dine individuelle ønsker og behov.

Bredde146 cm
Høyde218 cm
Lengde150 cm
ModellImpulse, IT
Tekniske detaljer 
Vektmagasin2 x 91 kg

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Ved uavhentede pakker forbeholder vi oss retten til å belaste deg kostnadene ved returfrakt og håndtering. Du vil bli belastet de påløpte kostnadene, minimumsgebyr 299 NOK. Retur skjer til svensk adresse.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .