Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Dødmaskekjøling mineralmaske

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
-23%
927,25 kr
Anbefalt pris: 1205,43 kr
Fri frakt
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    21-30 Arbeidsdager
    Fri frakt
  • Selges og sendes av slowmoose

Overvåk produktets pris

  • Skin Care Masks & Peels
En avkjølende effekt mineral ansiktsmaske. Etter å ha behandlet huden din med Warming Mineral Mask av FINESSE, vil den avkjølende effekten i denne masken lukke de nylig åpnede porene for en komplett ansiktsbehandling. Siden porene nylig ble åpnet, vil huden absorbere alle de aktive komponentene i denne masken optimalt, for en ekstremt dyp næring av huden.
Denne mineralkjølemasken fra FINESSE består av komponenter av høy kvalitet, inkludert: mynteekstrakt, propolis, Aloe-Vera, kamilleekstrakt, agurkekstrakt, avokadoolje, Dødehavssalt, vitamin E og mer.
Når huden din har gjennomgått en feilfri rensende og rensende opplevelse med oppvarmingsmasken, og en ulastelig nærende og fuktighetsgivende opplevelse med kjølemasken, vil kjøleeffekten begynne, som vil stenge porene i nærheten, slik at alle de nærende forbindelsene forblir i huden din og fortsett deres handling.


MERK: Vi leverer fra utlandet, utenfor Norge, gratis og med live forsendelsessporing.
Gi 25-35 dager for levering.
Vi gir 100% pengegaranti på våre produkter.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.