Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Detaljert kartkompass
Detaljert kartkompass
Detaljert kartkompass
Detaljert kartkompass
Detaljert kartkompass
Detaljert kartkompass

1 / 6

Detaljert kartkompass

133 kr
Korrekt å bestemme retningen ved hjelp av et kompass er fortsatt en av de mest pålitelige og utprøvde måtene å hjelpe deg med å navigere i umerket terreng. Fordelene med kompasset vil bli verdsatt ikke bare av mange reisende, overlevelsesentusiaster
Les mer

Korrekt å bestemme retningen ved hjelp av et kompass er fortsatt en av de mest pålitelige og utprøvde måtene å hjelpe deg med å navigere i umerket terreng. Fordelene med kompasset vil bli verdsatt ikke bare av mange reisende, overlevelsesentusiaster, turister, speidere, navigatører eller seilere, men også de som driver med sport i åpent terreng eller noen ganger drar på turer til skogen, på soppplukkere, også som andre steder, hvor det ikke er det, er det noen eksakte indikasjoner som tillater orientering.

Kompasset er ikke bare preget av høy kvalitet, men det er også nøyaktig og derfor nøyaktig. Den bevegelige ringen roterer i området 360°. Tofargede magnetiske nåler er plassert i en beholder med væske, det garanterer lesepresisjon ved å forhindre vibrasjoner, dette er spesielt viktig når det er nødvendig å bestemme retningen når du går eller løper. I tillegg er nålene og skiven merket med en fluorescerende farge som tillater lesing uten ekstra lyskilde.

BEVEGENDE RINGER - roterer i området 360°. Tofargede magnetiske nåler er plassert i en beholder med væske, det garanterer lesepresisjon ved å forhindre vibrasjoner - dette er spesielt viktig når det er nødvendig å bestemme retningen når du går eller løper. I tillegg er nålene og skiven merket med en fluorescerende farge som tillater lesing uten ekstra lyskilde.

Kompasset har blitt plassert på en gjennomsiktig pute med en linjal som det også er et forstørrelsesglass på, som lar deg lese kartet nøyaktig. I tillegg er det også hull i form av en sirkel og en trekant som lar deg skissere symboler på kartet.

Lommekompasset gjør det mulig å lese både de geografiske hovedretningene (N, S, W, E) samt mellomretningene for første grad (NØ, SØ, NW, SV).

Kompasset kan bæres komfortabelt takket være den vedlagte ledningen, festeløkken har fått en slik kontur at den ikke avleder kompasset.

SPESIFIKASJONER

gradering: 360 °
nøyaktighet: 2°
målestokk: 1:50 000 og 1:25 000
mål (lengde / bredde / høyde): 12,7 / 6 / 1,6 cm
lengde på strengen: 50 cm
vekt: 55g
Vekt med emballasje: 70g

INKLUDERT

kompass

blonder

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser