Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Casall XC Ski Trainer
Casall XC Ski Trainer
Casall XC Ski Trainer
Casall XC Ski Trainer
Casall XC Ski Trainer

1 / 5

Casall XC Ski Trainer

790 kr

-21%

Rek pris. 999 kr
Casall XC Ski Trainer er et produkt som trener opp staketreningen din før langrenn. Skitreneren hjelper deg med å trene kondisjon, styrke og å få riktig bevegelse på skiløpingen din. Perfekt for deg som ikke har muligheten til å komme deg ut i snøsp
Les mer

Casall XC Ski Trainer er et produkt som trener opp staketreningen din før langrenn. Skitreneren hjelper deg med å trene kondisjon, styrke og å få riktig bevegelse på skiløpingen din. Perfekt for deg som ikke har muligheten til å komme deg ut i snøsporene så ofte. Det er også et godt treningsverktøy å bruke som oppvarming før du skal ut på en treningsøkt på snø. Du fester enkelt skitreneren til en dør eller rundt en stolpe, så er det bare å ta tak i skihåndtakene og begynne å stake.

TOPPHÄLSA PRISET 2019 - ÅRETS TOPPRYL TILDELES CASALL XC SKI TRAINER!

«Flere og flere oppdager langrenn som en fantastisk trening. Og med dette herlige apparatet kan vi trene hele året! Perfekt, funksjonell trening for både styrke, kondisjon og teknikk, uansett om det kommer snø eller ikke. Fest til en dør eller stolpe, ta tak i håndtakene- og begynn å stake!»

4

HVORDAN BRUKE SKITRAINEREN?

Skitraineren har to dørstoppere, du fester bare disse øverst på døren eller i en krok i veggen. Så er det bare å ta tak i håndtakene og sette i gang. Bevegelsen du får med skitreneren er nøyaktig den samme som i skisporet, noe som gjør det mulig for deg å få trent alle milene som kreves før et skirenn eller skisesong uten å være avhengig av at det faktisk er snø på bakken.

HVORFOR ER LANGRENN GOD TRENING?

Mange stiller seg sikkert dette spørsmålet - hvorfor skal du prøve langrenn når det er flere spennende alternativer som snowboard eller alpint, men faktum er at de som tester langrenn har en tendens til å fortsette livet ut. Langrenn er faktisk veldig utfordrende og en utmerket treningsform; det er perfekt for kondisjon og utholdenhetstrening mens du faktisk trener alle større muskelgrupper uten å belaste leddene for mye. Dette er derfor en sport som mange eksperter anbefaler for alle aldre, og spesielt hvis du har vært borte fra treningen lenge av en eller annen grunn. I tillegg til de fysiske fordelene, kan du også glede deg over å være utendørs, det er en perfekt aktivitet å gjøre sammen med familie og venner!

Spesifikasjoner

  • Innhold: Et par håndtak, et par tekstildekkede tuber med middels motstand, dørstoppere og kroker.
  • Lengde i normal stilling ca 100 cm. Dørstoppbredde 50 cm.
  • Pleieråd: Kontroller alltid produktet før bruk, og ikke bruk det hvis du ser sprekker eller skader.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse