Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Bokserefleks hastighet punch ball - sanda bokser heve reaksjonskraft hånd øye trening sett

1 / 1

Bokserefleks hastighet punch ball - sanda bokser heve reaksjonskraft hånd øye trening sett

168,16 kr

-23%

Rek pris. 218,61 kr
Funksjoner: Vi har designet den spesielt for å være mye lettere og mykere enn tennisballen, så den er lundefri, og alle kan nyte den uten å bekymre seg for å slå deg selv i ansiktet, øynene, nesen og knyttneve også, det er mye tryggere. Det kan hjelp
  • Punching & Training Bags Adult
Les mer
Funksjoner:

Vi har designet den spesielt for å være mye lettere og mykere enn tennisballen, så den er lundefri, og alle kan nyte den uten å bekymre seg for å slå deg selv i ansiktet, øynene, nesen og knyttneve også, det er mye tryggere.
Det kan hjelpe til med å trene din reaksjon, smidighet, slaghastighet, kampferdighet og hånd-øye-koordinering samtidig som det gir en interessant trening.
Å løfte vekter og lange timer på Gym-sykkelen er ikke den eneste måten å komme i form! Faktisk kan Fight Ball være enda bedre og langt mer overbevisende. Uforutsigbarheten til den rebounding ballen, kombinert med intensiteten til
slagene dine vil brenne ut armer, bryst, skuldre og øvre del av ryggen, perfekt for kaloriforbrenning og kondisjonering. Dessuten er det veldig vanedannende.
Du trenger ikke å gå på et treningsstudio, stramme pannebåndet, ha det gøy og brenne kroppen din innen 15-20 minutter! Denne boksesekken er perfekt for arbeidsferier eller skoleferier eller til og med for stranden og parken. Den brenner mange kalorier og hjelper deg med å komme i form.

Spesifikasjoner:

Materiale: boksekule
PU ball vekt: 20g
Taulengde: 80cm


Pakke inkludert:

1x boksekule

MERK: Vi leverer fra utlandet, utenfor Norge, gratis og med live forsendelsessporing.
Gi 25-35 dager for levering.
Vi gir 100% pengegaranti på våre produkter.

Kjappe fakta

  • Punching & Training Bags Adult
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .