Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Avento Fitnessball 75 cm sølv 41VN-ZIL

Til kassen

Se også

Avento Fitnessball 75 cm sølv 41VN-ZIL

(0)
Skriv en anmeldelse
Avento Fitnessball 75 cm sølv 41VN-ZIL
Avento Fitnessball 75 cm sølv 41VN-ZIL
Avento Fitnessball 75 cm sølv 41VN-ZIL
308 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Denne fitnessballen fra Avento er et flott valg for situps, ryggøvelser og generell fitness-trening. Med denne treningsballen kan du øke din fysiske stabilitet og også utføre forskjellige aerobic- og fysioterapiøvelser. Ballen er laget av et ubristelig PVC-materiale, og takket være den antistatiske funksjonen vil du aldri få støv fra gulvet på klærne dine. Denne fitnessballen er egnet for brukere med en høyde på ca. 185-195 cm og en vekt på opp til 100 kg. Vær oppmerksom på at denne varen leveres uten pumpe.
  • Farge: sølv
  • Materiale: PVC
  • Diameter: 75 cm
  • Ubristelig og antistatisk
  • Egnet for brukere med en høyde på ca. 185-195 cm og en vekt på opptil 100 kg
  • Treningsprogram er også inkludert
  • SKU:408358
  • EAN:8716404139438

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.