Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Assault Airrower Elite
Assault Airrower Elite
Assault Airrower Elite
Assault Airrower Elite

1 / 4

Assault Airrower Elite

17850 kr
AIRROWER ELITE er den perfekte romaskinen for HIIT og utholdenhetstrening. Den er utviklet og designet sammen med profesjonelle idrettsutøvere og trenere for å skape en kraftig og holdbar romaskin med god ergonomi. Håndtakssystemene har muligheten ti
Les mer

AIRROWER ELITE er den perfekte romaskinen for HIIT og utholdenhetstrening. Den er utviklet og designet sammen med profesjonelle idrettsutøvere og trenere for å skape en kraftig og holdbar romaskin med god ergonomi. Håndtakssystemene har muligheten til flere grep, og de stabile fotplatene kan enkelt justeres. Setet er låsbart og svettebestandig.

Som alle produktene i Assault Elite, er AirRower designet for kommersiell bruk i offentlige miljøer. Kraftig kjede- og remdrift med to trinn, pulverlakkert stålramme og stålfotplater. Fordi den er luftmotstandsbasert og drevet av sin egen kraft, kan den lett flyttes i rommet med hjulene i forkant.

Perfekt for HIIT, kondisjon og utholdenhetstrening; Assault Rower gir total kroppstrening som er uten sidestykke.

AirRower Elite drives helt av brukeren, dvs. ingen strømkabler eller strømforbruk er nødvendig. Takket være dette og de praktiske transporthjulene er dette produktet lett å bevege seg rundt i rommet.

Med AirRower Elite kan du velge mellom flere forskjellige programmer, inkludert intervall-, HR-, mål-, distanse- og kaloriprogrammer.

Dokument

Manual (Eng)

Teknisk specifikation (Eng)

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .