Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Adidas Treadmill T19 X

Til kassen

Se også

Adidas Treadmill T19 X

(0)
Skriv en anmeldelse
Adidas Treadmill T19 X
Adidas Treadmill T19 X
Adidas Treadmill T19 X
Adidas Treadmill T19 X
Adidas Treadmill T19 X
Adidas Treadmill T19 X
23999 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    1-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av LivingSport

Adidas tredemølle T-19x Er konstruert for å være skånsom mot dine ledd og ben. Tredemøllen er utrustet med NRG-teknologi som absorberer støtene under trening. Denne tredemøllen har en kraftfull motor på 2,5 hk, som gjør den sørskilt bra til intervalltrening. Med denne tredemøllen kan du virkelig teste din utholdenhet. Adidas tredemølle T-19 har en maks hastighet på 20 km/t og 15 nivåer stigning / helning.


Med 24 treningsprogrammer og 3 brukerprofiler gjør Adidas T-19 at hele familien kan ha nytte av tredemøllen. Dersom det er slik at du vil ut og gå en rask tur eller løpe tøffe intervaller, så klarer tredemøllen oppgaven. Den tydelige 8 LCD-skjermen viser tydelig tid, distanse, hjerteslag, stigningsintervall etc.


Adidas tredemølle T-19x er utrustet med en UltraX-konsoll med internetttilgang og forhåndsinnstilte apper, inkludert Netflix, Facebook og YouTube. Slik kan du holde deg underholdt under din trening.Tredemøllen er utrustet med 5W høyttalere og berøringsskjerm som tilbyr deg funksjonen "Virtual Active", som er en funksjon som kjøres med 3 simulerende naturveier for din løpetur.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.