Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Adidas Treadmill T19 X

-11%
Adidas Treadmill T19 X
Adidas Treadmill T19 X
Adidas Treadmill T19 X
Adidas Treadmill T19 X
Adidas Treadmill T19 X
Adidas Treadmill T19 X
24999 kr
Anbefalt pris: 27999 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av LivingSport

Overvåk produktets pris

Adidas tredemølle T-19x Er konstruert for å være skånsom mot dine ledd og ben. Tredemøllen er utrustet med NRG-teknologi som absorberer støtene under trening. Denne tredemøllen har en kraftfull motor på 2,5 hk, som gjør den sørskilt bra til intervalltrening. Med denne tredemøllen kan du virkelig teste din utholdenhet. Adidas tredemølle T-19 har en maks hastighet på 20 km/t og 15 nivåer stigning / helning.


Med 24 treningsprogrammer og 3 brukerprofiler gjør Adidas T-19 at hele familien kan ha nytte av tredemøllen. Dersom det er slik at du vil ut og gå en rask tur eller løpe tøffe intervaller, så klarer tredemøllen oppgaven. Den tydelige 8 LCD-skjermen viser tydelig tid, distanse, hjerteslag, stigningsintervall etc.


Adidas tredemølle T-19x er utrustet med en UltraX-konsoll med internetttilgang og forhåndsinnstilte apper, inkludert Netflix, Facebook og YouTube. Slik kan du holde deg underholdt under din trening.Tredemøllen er utrustet med 5W høyttalere og berøringsskjerm som tilbyr deg funksjonen "Virtual Active", som er en funksjon som kjøres med 3 simulerende naturveier for din løpetur.

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .