Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Adidas Homegym 100 kg

-35%
Adidas Homegym 100 kg
Adidas Homegym 100 kg
12999 kr
Anbefalt pris: 19999 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    2-4 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av LivingSport

Overvåk produktets pris

Adidas Homegym er en multitreningsmaskin til trening av alle kroppens muskler.
Maskinen er funksjonell og kan brukes til variert trening der det fokuseres på spesifikke muskelgrupper, uansett om det er overkropp, ben eller armer.
Homegym er utstyrt med kjedetrekk oppe og nede.
Det er inkludert en dobbel armstasjon til trening av biceps og triceps, breast press og fly, tilknyttet en 100 kg vektmaskin.
I tillegg er det integrert en Dual Function Leg Developer og en Preacher Pad til biceps/triceps-trening.
Adidas Homegym har 65 mm tykke puter og kraftige rør på nivå med kommersielle maskiner. Maskinen er lakkert med svart, holdbar pulverlakk og er perfekt egnet til hjemmebruk.
Maks. brukervekt er 125 kg.
Overgangen mellom øvelsene er problemfri. Du behøver ikke foreta hyppige mekaniske justeringer. Vektmagasinet er tilknyttet flere omdreiningspunkter, og det betyr at du kan fokusere på treningen og ikke trenger å bruke tid på å gjøre endringer til neste del av treningen.
Perfekt både for begynnere og viderekomne.
Multigym gir utfordrende trening for alle større muskelgrupper. Benkjustering: 5 innstillinger for setestørrelse: 32 x 40 x 6,5 cm Vektmagasin: 100, 3 kg. 1 x 5,4 kg og 13 x 7,3 kg. Vektklossene er belagt med nylon og fylt med sement. Nylontrekk med kulelager.
Treningsfunksjoner: Bench press, butterfly press, pec dec, chest press, lat pull down, low row, arm curl, leg extension, back leg curl, preacher curl (maks. vekt 93 kg).

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .