Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Adidas Bench Utility Essential

Til kassen

Se også

Adidas Bench Utility Essential

(0)
Skriv en anmeldelse
1999 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av LivingSport

Adidas Essential Bench Utility (justerbar) tar utgangspunkt i de viktige egenskapene fra en kommersiell benk til bruk på treningssenter. Polstringen av skumgummi er av høy kvalitet, med firkantede kanter. Rygglenen kan stilles inn i flere posisjoner, inkludert nedover. Med å stille rygglenen nedover, slik at brukeren er tilbakelent under vannrett, kan det enklere lages en målrettet spesifikk trening av bsyt og overkropp.

Trening foregår i 3 sentrale posisjoner (flat, hellning eller tilbakelent) og det er fokus på mange muskler i overkroppen. Rygglenen er smal på toppen med formål om å sitte korrekt i forhold til å trene skuldre. Slik kan også Adidas Essential Benck Utility benyttes fra begge ender, som betyr at du vil være i stant til å utføre øvelser med håndvekter og trening med egen kroppsvekt og ha en allsidig trening.

Setet er komfortabelt og ergonomisk designet. Stålrammen er kraftig og stabil. Benken har en ekstra komfort med to store ruller til å støtte ben/ankler når det for eksempel skal utføres crunches. Setet kan justeres vertikalt. Rygglenen kan justeres i 4 innstillinger. Maks brukervekt er 100 kg. Maks belastning: 150 kg. Egnet til hjemmetrening.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.