Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Abilica Steam TM 45, Löpband
Abilica Steam TM 45, Löpband

1 / 2

Abilica Steam TM 45, Löpband

16026 kr

-6%

Rek pris. 16995 kr
Abilica TM 45 BT leveres med 2,5 HK DC-motor. Tredemølle har en hastighet fra 0,8 til 22 km / t og tredemølle måler 52 x 155 cm. Med større løpeflate er det mulighet for høyere hastighet. Derfor er Abilica TM 45 BT designet for høy hastighet og inter
Les mer

Abilica TM 45 BT leveres med 2,5 HK DC-motor. Tredemølle har en hastighet fra 0,8 til 22 km / t og tredemølle måler 52 x 155 cm. Med større løpeflate er det mulighet for høyere hastighet. Derfor er Abilica TM 45 BT designet for høy hastighet og intervalltrening.

tredemøllen har 12 forhåndsinnstilte programmer og elektronisk høydejustering i 15 nivåer. Den har snarveier for hastighet og stigning, samt høyttalere med tilkoblingsmuligheter for å spille musikk. LCD-skjermen som viser tid, hastighet, avstand, kaloriforbruk og hjertefrekvens gjør det enkelt å følge treningen.

Abilica TM 45 BT er også koblet til flere treningsapper. Med Zwift-appen kan du løpe i den virtuelle verdenen, og du kan enten ta en fin tur alene eller bli med i samfunnet og jogge med andre. Zwift lar deg også holde oversikt over treningsplanene dine. I iConsole + Training-appen kan du enkelt lage dine egne intervalltreninger og treningsveier i "kartlegg ruten min", og i betalingsappen Kinomap kan du trene for inspirerende videoer fra spennende treningsøkter fra hele verden.

Den kraftige rammen gjør dette til en solid tredemølle og dempingsputene under tredemøllen gir god demping. Løpebåndet er sammenleggbart og har hjul for enkel bevegelse.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .