Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

Til kassen

Se også

Yo-Kai Watch 2: Psychic Specters

(0)
Skriv en anmeldelse

Nintendo 3DS

359 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

 • Forventet leveringstid
  5-15 Arbeidsdager
 • Selges og sendes av CDON
 • Rollespill
 • Nintendo 3DS
Den ultimate versjonen av YO-KAI WATCH® 2 med alt innholdet fra originalversjonene, pluss en stor porsjon med helt nye Yo-kai-rampestreker! Du kan blant annet glede deg til nye oppdrag, nye steder og nye Yo-kai å bli venn med.

Gjør deg klar til den ultimate reisen inn i den mystiske og rampete verdenen til Yo-kai med YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters. Dette spillet gir deg hele opplevelsen fra YO-KAI WATCH® 2, men er fullpakket med nye funksjoner og innhold, samt nok spillglede, sjarm og mystikk til å glede både nykommere og eksisterende Yo-kai-fans.

YO-KAI WATCH® 2 er det seneste tilskuddet i YO-KAI WATCH®-serien, og i dette spillet dukker en gruppe med slemme Yo-kai opp i byen Springdale for å stjele Yo-kai Watch og skape kaos for byens innbyggere. Som Nate eller Katie er det opp til deg å stanse de slemme planene mens du utforsker en stor spillverden, blir venn med en fargerik gjeng med Yo-kai og til og med reiser tilbake i tid for å besøke en tidligere versjon av Springdale. Med YO-KAI WATCH 2: Psychic Specters kan du nyte dette episke eventyret i sin mest definitive og komplette form.

I tillegg til alt innholdet fra både YO-KAI WATCH® 2: Bony Spirits og YO-KAI WATCH® 2: Fleshy Souls vil YO-KAI WATCH® 2: Psychic Specters også inneholde:

 • 12 helt nye oppdrag, inkludert ett som går dypere inn i opprinnelsen til den mystiske Darknyan, som kombinert med oppdragene fra Bony Spirits og Fleshy Souls gir deg over 100 utfordrende oppdrag.
 • Sjansen til å bli venn med 15 slemme Yo-kai som tidligere har dukket opp som motstandere, noe som øker totalen til over 300 spillbare Yo-kai.
 • Eksklusive grotter til eiere av Bony Spirits og Fleshy Souls: dersom du har lagringsdata fra ett eller begge av de tidligere versjonene vil du få tilgang til nye grotter hvor du kan bekjempe spesielle bosser og bli venn med eksklusive Yo-kai.
 • Nye steder å utforske, inkludert det fantastiske Gera Gera Resort.
 • En utvidet versjon av den lokale flerspillermodusen Yo-kai Watch Blasters med mektige, nye bosser å beseire.
Ekspansjonspakke:
Nei
Sjanger:
Rollespill
Formater:
Nintendo 3DS
EAN:
45496475840

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>