Xbox Series X - Mer information kommer

DEN NYE

XBOX SERIES X

RASKEST.

KRAFTIGST.

 

 

Hva du kan forvente av neste generasjons spilling

Et brev fra Phil Spencer, leder for Xbox

Spillets fremtid har aldri vært mer inspirerende. Kreativitet i spill blomstrer. Nye tjenester gir deg mulighet til å oppdage flere spill - og bringe deg nærmere spillene og skaperne og streamere du elsker. Skyen skaper en massiv mulighet til å streame spill av konsollkvalitet og spille med menneskene du ønsker, uansett hvor du vil. Og for mange av oss er ingenting mer inspirerende enn morgenen til en ny konsollgenerasjon.

 

Re-konstruert fra innsiden og ut

Når vi går inn i en ny generasjon med konsollspilling med Xbox Series X, muliggjør maskinvare- og programvareinnovasjoner de fantastiske mulighetene for fremtiden for spill.

 

Designet for hastighet og ytelse

Xbox Velocity Architecture låser opp nye hastighets- og ytelsesegenskaper gjennom den banebrytende kombinasjonen av maskinvare, en tilpasset 1 TB SSD og CPU og dyp programvareintegrasjon, for å gjøre rikere og mer dynamiske levende verdener i motsetning til noe som noen gang er sett før.

 

 

Spill mer, vent mindre

Spillere vil oppleve mer tid på å spille og mindre tid på å vente, da lastetidene vil bli kraftig redusert takket være prosessorkraften til Xbox Series X.

Quick Resume, som er en ny funksjon drevet av de tekniske funksjonene og den innovative Xbox Velocity Architecture i Xbox Series X, og som gjør at spillerne sømløst kan veksle mellom flere titler og gjenoppta umiddelbart der du sist slapp.

 

Tidenes kraftigste konsoll

Xbox Series X er vår kraftigste konsoll noensinne, drevet av vår spesialdesignede prosessor som utnytter AMDs nyeste Zen 2 og RDNA 2-arkitekturer.

Det nye systemet på en brikke (SOC) er bygget opp fra grunnen for hastighet og ytelse, med 12 teraflops prosessorkraft og med kompatibilitet i tankene i fire generasjoner spill.

 

 

Leverer enestående grafisk troskap

De tre luftstrømskanalene fordeler temperaturene som genereres av de avanserte interne komponentene jevnt, og holder konsollen kjølig og rolig.

 

Splitt hovedkort

For første gang på konsoll noensinne, holder et innovativt delt hovedkort Xbox Series X interne deler jevnt temperaturkontrollert, slik at konsollen kan gi mer strøm.

 

Kjøleribbechassis

En kjøleribbe er en ikke-elektronisk, passiv mekanisk komponent som har en viktig rolle i påliteligheten og ytelsen til Xbox Series X og er integrert direkte i kabinettet på konsollen. Denne unike komponenten i den parallelle kjølearkitekturen hjelper deg med å gi den særegne utformingen av konsollen.

 

Dampkammer

Dampkammeret i Xbox Series X muliggjør jevn spredning av temperaturer med kjernen og minnet.

 

Støysvak vifte

Som en del av den parallelle kjølearkitekturen holder den støysvake viften Xbox Series Xs interne komponenter kjølige uten å forstyrre spillingen din.

Mer lagring uten kompromisser

Xbox Series X Storage Expansion Card gir ekstra spilllagring i topphastighet og ytelse ved å gjenskape konsollens interne tilpassede SSD-opplevelse. 1 TB-kortet settes direkte på baksiden av konsollen via den dedikerte lagringsutvidelsesporten.

 

 

 

Spill spiller enda bedre

Gjennom den revolusjonerende nye Xbox Velocity Architecture vil tusenvis av spill på Xbox One, inkludert Xbox 360 og originale Xbox Games, oppleve forbedringer i ytelsen, inkludert forbedrede start- og lastetider, mer stabile bildefrekvenser, høyere oppløsninger og forbedret kvalitet på Xbox Series X.

 

Optimalisert for Xbox Series X

Spill bygget med Xbox Series X-utviklingssettet er designet for å dra nytte av de unike egenskapene til Xbox Series X. De vil vise frem enestående belastningstider, visuelle effekter, reaksjonsevne og bildehastigheter opp til 120FPS.

 

Møt den nye Trådløs Xbox-kontroller

Opplev den moderniserte designen av Trådløs Xbox-kontroller, med skulpterte overflater og raffinert geometri for økt komfort under spilling. Hold deg i mål med strukturert grep og en hybrid D-pad; fange og dele innhold sømløst mens du spiller; og raskt par med, spill på og bytt mellom støttede konsoller, PC-er og mobile enheter. *