Xbox One

Her finner du alt du trenger for å få maksimal nytte av din Xbox One, inklusive spill, tilbehør, Xbox Live-medlemskap og naturligvis selve konsollen.
Les mer
 • Xbox One S 1TB + Forza Horizon 4

  (Hardware)

  Xbox One S er 40% mindre men la deg ikke lure av størrelsen. Den er en slim og kompakt konsoll med mer avanserte egenskaper. Konsollen har en intern strømkilde og 1000GB intern lagring, se på Ultra HD, 4K Blu-Ray flimer eller streame 4K filmer rett fra Netflix. Nå har vi et pakketilbud med Forza Horizon 4 som bundle og nedlastning. Opplev Storbritannia med nye øyne, oppdag i...

  2390 kr
  142 kr/mnd
  Ord. pris 2890 kr

Du har alltid noe nytt å spille med Xbox Game Pass

For en lav månedlig pris får du ubegrenset tilgang til over hundre Xbox One- og Xbox 360-spill på Xbox One.

Oppdag og last ned titler du alltid har ønsket å spille, eller vend tilbake til gamle favoritter du har savnet
Opplev spill innenfor alle sjangere – alt fra action/eventyr og familiefavoritter til seriøse skyte- og sportsspill.
Spar 20 % på Xbox One-spillkjøp og 10 % på alle relaterte tillegg

Xbox One - Informasjon

Visa kategoribeskrivning
Nye Xbox One er den ultimate underholdningsmaskinen. Den lar deg ikke bare spille de nyeste spillene med fantastiske detaljer – Xbox One er også en kompromissløs mediemaskin som gir deg tilgang til TV, apper, filmer og alt annet du trenger i samme fine og intuitive grensesnitt. Glem alt kranglende med ledninger og ulike bildekilder takket være funksjonen HDMI pass-through, som lar deg koble TV-boksen gjennom Xbox One.

Naturligvis er Xbox One også en utmerket kraftfull spillkonsoll. Med åtte kjerner i prosessoren og AMD Radeon-grafikk går dine spill til neste nivå hva gjelder detaljer og innlevelse. Den innebygde harddisken på en terrabyte (1000 GB) eller 500 GB (avhengig på versjon) har godt med plass for nedlastede spill og annet innhold, men selvsagt kan du spille både filmer og spill i HD-oppløsning også med den inkluderende Bly-ray-spilleren.

Din Xbox One trenger ikke være oppkoblet for å spille spill fra skiver. Internettoppkobling er bare ett krav i samband med når du aktiverer konsollen for første gangen eller når du trenger å hente system- og spilloppdateringer.

Xbox One er aller best i kombinasjon med sensoren Kinect. Med Kinect kan du legge i fra deg håndkontroller og styre dine spill med stemme og bevegelser. Det integrerte kameraet lar deg også ringe videosamtaler med Skype i HD på TV-en.

Ibland er derimot håndkontrollen å foredra, og den er heldigvis enda bedre enn den klasseledende forgjengeren. Mer enn 40 detaljer er forandret og finpusset for å gjøre håndkontrollen enda mer behagelig og gi deg en enda bedre spillopplevelse.

Kjøp Xbox One i kombinasjon med dine favorittspill, med eller uten den flersidige sensoren Kinect – du velger selv. Vi har også ett komplett sortiment av håndkontroller, fjernkontroller, headset, ladningsstasjoner og alt annet som trengs for å gjøre det meste med din Xbox One-opplevelse.

Xbox One Nordisk release i september

I september er det endelig dags for Microsoft å slippe Xbox One i Norden Forhåndsbestill din konsoll allerede i dag for å sikre din plass i køen

Xbox One Nyhet - 2013-06-20

Microsoft gikk i går ut med følgende informasjon om Xbox One:

Internett tilkobling vil ikke være nødvendig for å spille offline.
Etter en engangs set up av din Xbox One konsoll kan du spille disc baserte spill uten at du noensinne behøver å koble deg opp igjen.
Det vil altså ikke være noen krav å være tilkoblet hver dag og du kan ta med deg Xbox One og spille hvor som helst, akkurat som med en Xbox 360.

Bytt inn, lån ut eller gi bort spill
Det vil ikke være noen begrensninger for  å dele spill til din Xbox One, det vil fungere akkurat som det gjør i dag med Xbox 360

Xbox One Nyhet - 2013-06-17

Di gikk vel ikke glipp av E3?
Microsoft presenterte en rekke kommende spill til Xbox One sammen med spillprodusentene.
Se traileren nedenfor for å se hva som skjer med neste konsollgenerasjon.