Xbox One

Her finner du alt du trenger for å få maksimal nytte av din Xbox One, inklusive spill, tilbehør, Xbox Live-medlemskap og naturligvis selve konsollen.
Les mer

Xbox One - Informasjon

Visa kategoribeskrivning
Nye Xbox One er den ultimate underholdningsmaskinen. Den lar deg ikke bare spille de nyeste spillene med fantastiske detaljer – Xbox One er også en kompromissløs mediemaskin som gir deg tilgang til TV, apper, filmer og alt annet du trenger i samme fine og intuitive grensesnitt. Glem alt kranglende med ledninger og ulike bildekilder takket være funksjonen HDMI pass-through, som lar deg koble TV-boksen gjennom Xbox One.

Naturligvis er Xbox One også en utmerket kraftfull spillkonsoll. Med åtte kjerner i prosessoren og AMD Radeon-grafikk går dine spill til neste nivå hva gjelder detaljer og innlevelse. Den innebygde harddisken på en terrabyte (1000 GB) eller 500 GB (avhengig på versjon) har godt med plass for nedlastede spill og annet innhold, men selvsagt kan du spille både filmer og spill i HD-oppløsning også med den inkluderende Bly-ray-spilleren.

Din Xbox One trenger ikke være oppkoblet for å spille spill fra skiver. Internettoppkobling er bare ett krav i samband med når du aktiverer konsollen for første gangen eller når du trenger å hente system- og spilloppdateringer.

Xbox One er aller best i kombinasjon med sensoren Kinect. Med Kinect kan du legge i fra deg håndkontroller og styre dine spill med stemme og bevegelser. Det integrerte kameraet lar deg også ringe videosamtaler med Skype i HD på TV-en.

Ibland er derimot håndkontrollen å foredra, og den er heldigvis enda bedre enn den klasseledende forgjengeren. Mer enn 40 detaljer er forandret og finpusset for å gjøre håndkontrollen enda mer behagelig og gi deg en enda bedre spillopplevelse.

Kjøp Xbox One i kombinasjon med dine favorittspill, med eller uten den flersidige sensoren Kinect – du velger selv. Vi har også ett komplett sortiment av håndkontroller, fjernkontroller, headset, ladningsstasjoner og alt annet som trengs for å gjøre det meste med din Xbox One-opplevelse.

Xbox One Nordisk release i september

I september er det endelig dags for Microsoft å slippe Xbox One i Norden Forhåndsbestill din konsoll allerede i dag for å sikre din plass i køen

Xbox One Nyhet - 2013-06-20

Microsoft gikk i går ut med følgende informasjon om Xbox One:

Internett tilkobling vil ikke være nødvendig for å spille offline.
Etter en engangs set up av din Xbox One konsoll kan du spille disc baserte spill uten at du noensinne behøver å koble deg opp igjen.
Det vil altså ikke være noen krav å være tilkoblet hver dag og du kan ta med deg Xbox One og spille hvor som helst, akkurat som med en Xbox 360.

Bytt inn, lån ut eller gi bort spill
Det vil ikke være noen begrensninger for  å dele spill til din Xbox One, det vil fungere akkurat som det gjør i dag med Xbox 360

Xbox One Nyhet - 2013-06-17

Di gikk vel ikke glipp av E3?
Microsoft presenterte en rekke kommende spill til Xbox One sammen med spillprodusentene.
Se traileren nedenfor for å se hva som skjer med neste konsollgenerasjon.