Xbox 360

Her finner du alt du trenger til din Xbox 360 – fra ekstra håndkontroller til spesialdesignede headset fra både Microsoft og tredjepartsprodusenter. Komplettere med ladningsbare batterier til dine håndkontroller så trenger du aldri å bekymre deg om ledninger igjen.
Les mer

Xbox 360 - Informasjon

Xbox 360 er en av de mest fremgangsrike spillkonsollene gjennom tidene, med ett veldig omfattende spillutvalg med tusentals spill, hvorav noen er Xbox-eksklusive, f.eks. spillseriene Halo, Gears of War og Forza Motorsport. Selv om Xbox 360 fremfor alt er en kompetent spillmaskin kan den mye mer enn så. Eksempelvis går det ant å installere underholdningsapper som YouTube eller surfe på nettet med Internet Explorer for Xbox.

Velg den versjon av konsollen som passer deg best – i kombinasjon med favorittspillet. Eller kjøp bare konsollen og kompletter med de spill og tilbehør du personlige liker best. Se gjerne nærmere på den nyeste, billigere 4 GB-versjonen av Xbox 360, som ikke er så enkel som den ser ut, siden den kommer med Wi-Fi, en trådløs handkontroll, komposittkabel og en måneds guldmedlemskap på Xbox Live.

De harddiskutrustede versjonene er også utrustet med innebygd Wi-Fi-modul i den nyeste versjonen, men har selvfølgelig mer plass for nedlastningsbart spillinnhold og andra filer. Nye Xbox 360 er naturligvis bakoverkompatibel med hele den eksisterende spillkatalogen. Dessuten slippes de nyeste titlene kontinuerlig også til Xbox 360, i tillegg til etterkommeren Xbox One.

Med Xbox Live – der du dessuten kan bruke samme brukerkonto med din Xbox 360 som med Xbox One – forvandles spillkonsollen til en komplett mediasentermaskin. Her kan du koble opp deg og spille mot vennene online, se strømmede filmer og TV-serier fra Netflix og hør på din favorittmusikk. Og det er bara noen få eksempel på all funksjonalitet du får tilgang til via Xbox Live og din Xbox 360.Xbox 360

Xbox 360 er etterfølgeren til Xbox konsollen. Xbox 360 hadde release 12 Mai 2005 og detaljert informasjon om konsollen ble sluppet på E3 messen samme år. Xbox 360 konsollen er kjent for sin fantastiske grafikk i Xbox spillene, men kan også brukes som mediasenter da Xbox 360 konsollen har innebygd harddisk og Windows media player. Med Xbox 360 konsollen kan man nå også surfe på internett via Xbox live. På Xbox kan man laste ned spill som Minecraft og samtidig teste nye spill som Forza Motrosport og Halo. På Xbox live kan man finne masser av in-game content som man kan kjøpe og laste ned. Xbox live er en onlinetjeneste som gjør det mulig for spillkunden å spille online på Xbox live med sin Xbox 360 konsoll, smat kjøpe digitale spill, se på film og høre på musikk. Den siste versjonen av Xbox 360 konsollen finnes med forskjellige harddisk størrelser. Blant annet 4GB,250GB samt 320GB harddisk. Xbox 360 konsollen er nå lettere og mindre enn den første versjonen av Xbox 360 som ble lansert i 2005. Xbox 360 formatet har flere offisielle spilltilbehør. Xbox 360 Wireless Controller som er en håndkontroll med vibratorfunksjon, Xbox 360 Wireless Bluetooth som er et trådløst headsett og Microsoft Kinect som er et bevegelseskamera. Populære Xbox 360's unike spill er Halo, Gears Of War, Forza Motorsport og Fable. Xbox 360's store konkurrenter er Nintendo Wii og Playstation . PS3 er for tiden den mestsellende konsollen på markedet men Xbox 360 har størst spillutvalg. På CDON.COM kan man kjøpe og forhåndsbestille tusenvis av Xbox spill og Xbox 360 KOnsollen til meget lave priser.