The Sims 4

  • The Sims 4 De Fire Årstider (Code in a box)

    (PC-Mac)

    Legg til vær i simmenes liv, og fortell nye historier, delta i årstidsspesifikke aktiviteter og marker høytider med The Sims™ 4 De fire årstider. Få mest mulig ut av været året rundt, fra friskt snøvær til intens varme. Alle stedene i spillet påvirkes av været på unike måter. Lag en vinterhistorie med skøyteløp, bli venn med et magisk fugleskremsel på høsten, bli forelsket i...

    349 kr
    69 kr/mnd

Sims 4 - Katter Og Hunder

Sims 4 - Nu til konsol

The Sims 4 Expansioner

Hva er The Sims 4?

The Sims 4 er en livssimulering hvor du hvor du kontrollerer karakterer som kalles Sims, og livene deres.
Simmene skaper du  selv, i tillegg du påvirker du miljøet simmene lever i, du har mulighet til f.eks å bygge huset deres og påvirke omgivelsene.

Frihet er nøkkelen i The Sims 4, du bestemmer hvordan simmene skal ha det i deres verden.
Arbeid, bolig, det sosiale, ja alt er opp til spilleren å bestemme.

The Sims 4 vil ha online-funksjonalitet for spillere som velger å spille online.
Spillet er derimot utviklet for å spilles offline.The Sims 4 Trailer - Bygg Modus

Sjekk ut den nyeste Sims 4 traileren der EA viser deg hvordan du på en enkel måte kan bygge ditt drømmehus.  Verktøyene for å lage din drømmebolig i The Sims 4 ser virkelig imponerende ut og er en klar og tydelig forbedring fra Sims 3.  I The Sims 4 har du for eksempel muligheten til å enkel endre på huset i etterkant, eller bygge ut etter behov.

30.05.2014

The Sims 4 er simuleringsspillet alle venter på - nå kan du leke med livet som aldri før. Lag simmer med intelligens og  følelser. Alle handlinger er overveide og påvirkes av det simmene gjør og hvordan de føler seg.Bruk nye intuitive og morsomme kreative verktøy. Form simmene dine med simskaperen, og bygg unike hjem med en rombasert byggemodus. Kontroller hjertet, kroppen og sjelen til simmene med en dynamisk, følelsesladd spillopplevelse, og gi historiene liv.