The Sims 4 - På Jobben (PC-Mac)

The Sims 4 - På Jobben
Tips en venn

-28%

249 kr
Ord. pris 349 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Det er du som bestemmer på arbeidsplassen i The Sims 4 På jobben! Kontroller simmene dine aktivt mens de er på jobben, og avgjør om de skal sette kursen mot den store forfremmelsen eller heller bli en plageånd på jobben. Kast deg ut i vågale redningsoppdrag som lege, plag naboene med rampete oppfinnelser som forsker eller etterforsk åsteder og løs store saker som politisim. Hvis du heller vil være din egen sjef, kan du åpne, tilpasse og administrere din egen butikk og prøve å bli en ekte simoleonær! Det er du som bestemmer hva simmene gjør på jobben.

 • Bli lege: Det er du som bestemmer på sykehuset! Lev et spennende liv som lege på akutten, og tilbring dagene med å redde liv. Bare sørg for at du konsentrerer deg mens du behandler pasienter, hjelper barn til verden og opererer simmer for å redde liv.
 • Bli politisim: Det er du som bestemmer på politistasjonen! Dra frem tjenestebeviset og begynn å løse mysterier som politisim. Avslør hemmeligheter mens du etterforsker åsteder, forhører simmer, arresterer skurker og jobber deg vei fra assistent til politimester.
 • Bli forsker: Det er du som bestemmer på forskningslaboratoriet! Bruk den analytiske mesterhjernen din til å lage sprø oppfinnelser som forsker. Få tak i unike objekter som trengs for å lage oppfinnelser som simstrålen, og bestem deg for om du vil bruke det du finner opp til å hjelpe eller plage andre simmer.
 • Lag unike butikker: Det er du som bestemmer i butikken! Lag en butikk som selger hva du vil, for eksempel et bakeri, en klesbutikk, et kunstgalleri, en bokhandel osv. Tilpass alle aspekter ved virksomheten din med byggemodus, og følg med mens simoleonene renner inn! Velg hva du vil selge, administrer de ansatte som du vil og smisk med kundene for å få dem til å kjøpe ting.
 • Nye karrieresteder: Tilbring dagene med å redde liv på sykehuset, arrester kriminelle på politistasjonen, let etter utenomjordisk liv på forskningslaboratoriet eller smisk med kunder i en butikk du har laget helt selv!
 • Lær deg nye ferdigheter: Lær deg nye ferdigheter for å hjelpe simmene dine med å lage enda flere unike ting i The Sims 4. Ta et perfekt bilde, eller bak og pynt en herlig kake med de nye ferdighetene i fotografi og baking. Vis frem det du har laget hjemme, eller selg det for å tjene noen ekstra simoleoner.
 • Oppdag romvesener: Romvesenene har landet! Finn ut hvilke simmer som er fra en annen verden, og oppdag den mystiske romvesendimensjonen!

KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE FOR Å SPILLE.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Barn, Simulator, Sims Utvidelsespakke: Ja
Utgivelsesdato: 2015-04-01 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3031892098 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 136 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 90 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 65 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »