The Sims 4 NO (PC-Mac)

The Sims 4 NO
Tips en venn
349 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
The Sims 4 er simuleringsspillet alle venter på - nå kan du leke med livet som aldri før! Kontroller smartere simmer med unikt utseende, egen personlighet, særegen oppførsel og spesielle følelser. Opplev nye nivåer av kreativitet når du former simmene med den kraftige simskaperen og designer vakre hjem med en ny rombasert byggemodus. Se, del og legg til nytt spillinnhold i spillet fra galleriet. Kontroller simmenes hjerte, kropp og sjel, og utforsk de nye mulighetene i spillet i fargerike nabolag som danner bakteppet for de nye og spennende historiene dine.

 • Smartere simmer - Lag og kontroller smartere simmer med unikt utseende, egen personlighet og spesielle følelser i The Sims 4.
  • Lag særegne simmer og tilpass utseendet deres, klærne, personlighetstrekkene, ferdighetene og ganglaget. For første gang kan simmene både føle og uttrykke følelser. De går gjennom en rekke ulike følelsestilstander drevet av det du får dem til å gjøre, andre simmer, hendelser og ting i spillet. Følelser gir deg flere alternativer og rikere historier med enda flere muligheter. Se hvordan simmene samhandler med hverandre og uttrykker personlighetene sine i sosiale settinger i spillet.
  • Lag og kontroller simmenes hjerte, kropp og sjel, og gi historiene liv som aldri før i The Sims 4.
 • Kraftige kreative verktøy - Simskaperen og byggemodus er kraftigere, mer intuitive og morsommere å bruke enn noen gang før. Du kan forme simmene med presisjon ved å bruke musen og dra i dem. Konstruer drømmehjemmet på enkelt vis med den nye rombaserte byggemodusen.
 • Fargerike og levende nabolag - Opplev nye muligheter med de levende og fargerike nabolagene i spillet. Velg blant levende og varierte tomter simmene kan bygge hus på og utforske. Utvid den sosiale sirkelen, samhandle med andre simmer i nabolaget og ta en tur i parken og til andre steder i nærheten.
 • Belønninger - Få nye gjenstander, antrekk og personlighetstrekk ved å fullføre handlinger, finne samleobjekter og låse opp prestasjoner.
 • Del det du lager - Se, del og legg til nytt innhold i spillet fra galleriet i The Sims 4. La deg inspirere av innhold som lages av nettfellesskapet til The Sims og få nye opplevelser i spillet.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Barn, Sims Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2014-09-04 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3027360170 Leverandør: Maxis
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 3
50%
0%
0%
0%
50%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

grethe

elsker det

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Tone

Helt tragisk spill! Syntes produsenten har gjort så mange rare endringer, og spiller ligner mer på sims 2. Angrer for at jeg brukte penger på dette spillet, og skal fortsette å spille sims 3 i stedet.

elsker det

Helt tragisk spill! Syntes produsenten har gjort så mange rare endringer, og spiller ligner mer på sims 2. Angrer for at jeg brukte penger på dette spillet, og skal fortsette å spille sims 3 i stedet.

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 152 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 99 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 69 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »