The Sims 4 - Livet i byen (PC-Mac)

The Sims 4 - Livet i byen
Tips en venn
349 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Ta med simmene til byen og utforsk alt den har å by på, fra travelt folkeliv rett utenfor døra til unike situasjoner som oppstår når man bor i leilighet.

 

Oppfyll simmenes drømmer i den levende og fargerike byen San Myshuno. Utforsk varierte nabolag og kulturfestivaler der simmene kan se på gateartister, delta i konkurranser og treffe forskjellige typer simmer fra alle samfunnslag. Finn en leilighet til simmene, men vær klar for utfordringene som kommer med å bo på liten plass sammen med andre simmer. Jobb deg opp fra en sjarmerende, men sliten startleilighet til toppleiligheten simmene drømmer om. Prøv deg på nye, urbane karrierer!

 

KEY FEATURES

 • Utforsk den travle og fargerike byen San Myshuno: Utforsk en tett befolket by med varierte nabolag som alle har sin egen personlighet. Mal veggmalerier (eller tagg) på veggene i kunststrøket. Syng det du er god for på den nye karaokebaren i motestrøket. Spill basketball på banen på kryddermarkedet. Inviter venner på besøk for å spille dataspill etter en lang dag på kontoret.

 

 • Dra på livlige kulturfestivaler: Ta med simmene på forskjellige festivaler i byen, der de kan se på gateartister, bli med i konkurranser og treffe forskjellige folk fra alle samfunnslag. Ta med simmene på krydderfestivalen, der de kan delta i curry-utfordringen og bli kryddermestere. La dem tenne fyrverkeri sammen med en date på romantikkfestivalen. Tjen simoleoner ved å selge det simmene lager på loppemarkedet.

 

 • Lev i leiligheter og bygg opp forhold til naboene: Når så mange simmer bor på såpass liten plass, er det uunngåelig at det oppstår interessante situasjoner, og simmene bygger opp alle mulige typer forhold til naboene. Kanskje de kan få en ny bestevenn eller kjæreste og vurdere om de vil gi den nye simmen en nøkkel til leiligheten. Du må også bestemme deg for hva du skal gjøre med fester og høy musikk sent på natten. Få en slutt på dem? Eller bare la det stå til og bli med?

 

 • Jobb deg opp fra beskjedne kår til toppleiligheten: Velg en leilighet som passer deg; alle har unike trekk som endrer måten du spiller på. Opplev sjarmen i den første leiligheten, til tross for kakerlakker, lekke rør og elektriske problemer. Men husk at drømmer kan gå i oppfyllelse, og du kan hjelpe simmene med å jobbe seg oppover til å kunne bo i toppleiligheten i en skyskraper med panoramautsikt og ... et snakkende toalett!

 

 • Prøv deg på nye, urbane karrierer: Sjekk ut de nye, urbane karrierene, og send simmene ut i gatene for å få dem i arbeid. Hold dramatiske taler mens du kjemper for en sak som politiker. Vis verden hvor kultivert du er som restaurantanmelder eller kunstkritiker. Inspirer massene og få følgere i sosiale medier.

 

* KREVER AT DU HAR THE SIMS 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE FOR Å SPILLE.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Barn, Simulator, Sims Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2016-11-03 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3038867050 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 152 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 99 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 69 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »