The Sims 4 De Fire Årstider (Code in a box) (PC-Mac)

The Sims 4 De Fire Årstider (Code in a box)
Tips en venn

-20%

279 kr
Ord. pris 349 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
Legg til vær i simmenes liv, og fortell nye historier, delta i årstidsspesifikke aktiviteter og marker høytider med The Sims™ 4 De fire årstider. Få mest mulig ut av været året rundt, fra friskt snøvær til intens varme. Alle stedene i spillet påvirkes av været på unike måter. Lag en vinterhistorie med skøyteløp, bli venn med et magisk fugleskremsel på høsten, bli forelsket i vårregnet, eller arranger bassengfest om sommeren. Samle venner og familie for å feire høytidene, gi hverandre gaver og få spesielle gjester på besøk. Sørg for at simmene holder seg varme eller kalde med antrekk som passer til årstidene. Du kan til og med begynne i en karriere som botaniker eller blomsterdekoratør

Vær av alle varianter – Lev gjennom årstidene med vær som forandrer seg dynamisk og påvirker alle aspektene ved simmenes liv. Fra solskinn og varme til forblåst vintervær – forskjellige steder har forskjellig klima og påvirker forholdene mellom simmene og hva de gjør til daglig. Kontroller elementene for å påkalle tordenvær, skape skyfri himmel på en overskyet dag, eller hoppe mellom årstidene.

Delta i årstidsspesifikke aktiviteter – Forskjellige aktiviteter på forskjellige årstider gir simmene morsomme ting å gjøre året rundt. Ta på deg vinterklær og bygg en snøkompis med venner, lag snøengler eller gjør kule triks på skøytebanen. Ta på deg regnfrakk, plask rundt i vårregnet og utforsk naturen for å få utmerkelser som speider. Prøv det nye badetøyet, og la simmene kjøle seg ned i vannsprederen eller leke i barnebassenget. Høst honning om høsten, lek i løvhauger, eller få barnesimmer til å lage hjemmelaget pynt.

Marker høytidene – Pynt i huset og samle familie og venner til koselige feiringer. Ring det nye året inn med en fest, dra på romantisk date på valentinsdagen, eller samle familien til høstfest. Følg med mens simmene teller ned kalenderdagene til vinterfest, gir hverandre presanger, henger opp vinterpynt og får besøk av Kong Vinter. Du kan til og med lage spesielle høytider selv og velge hvordan simmene dine skal feire.

Bygg opp en gartnerkarriere – Lag vakre buketter og grav opp nye funn i gartnerkarrieren. Med blomsterdekoratørens grønne fingre kan simmene lage flotte blomsteroppsatser og levere blomster rundt omkring i byen. Mer vitenskapelig anlagte simmer kan bli botanikere, et yrke der de analyserer planter, skriver forskningsrapporter, blir berømte og får stipend. Utvikle simmenes talenter for å låse opp nye ferdigheter, nye antrekk og praktiske gjenstander.

*KREVER AT DU HAR THE SIMS™ 4-GRUNNSPILLET (SELGES SEPARAT) OG ALLE SPILLOPPDATERINGENE FOR Å SPILLE. SJEKK MINIMUMSKRAVENE FOR DENNE PAKKEN.

*KRÆVER THE SIMS™ 4-GRUNDSPILLET (SÆLGES SEPARAT) SAMT ALLE SPILOPDATERINGER FOR AT SPILLE. BESØG www.thesims.com/seasons-faq FOR AT SE MINIMUMSYSTEMKRAVENE FOR DENNE PAKKE.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Rollespill Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2018-06-22 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3044334055 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 141 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 93 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 66 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »