The Division 2 (Xbox One)

The Division 2
Tips en venn
449 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Det er sju måneder siden New York City og resten av verden ble rammet av et dødelig virus som gjorde et stort innhogg i folketallet. Da viruset brøt ut, ble The Division, en enhet av sivile sovende agenter, aktivert som aller siste forsvarslinje. Siden da har Division-agenter kjempet hardt for å redde det som er igjen.

For The Division står det mer på spill enn noen gang. Washington, D.C. – den tyngst beskyttede byen i verden – er i fare, og det betyr at hele nasjonen er på randen av sammenbrudd. Hvis Washington må gi tapt, vil nasjonen gå under. Innta rollen som en Division-agent som har vært i felten i sju måneder. Du og laget ditt er de siste som kan hindre samfunnets kollaps i kjølvannet av pandemien.

 

Skyte- og RPG-spillet Tom Clancy’s The Division® 2, som er utviklet av Ubisoft Massive og de samme teamene som ga deg Tom Clancy’s The Division®, foregår i en nettbasert åpen verden som er basert på et Washington på randen av kollaps. Den innholdsrike nye settingen har et stort utvalg vakre, ikoniske og realistiske omgivelser hvor spilleren kan oppleve seriens autentiske universer, omfattende RPG-systemer og fartsfylte action som aldri før. Spill alene eller sammen med et team på inntil fire spillere for å fullføre en rekke aktiviteter, fra hovedhistorien og konkurransepregete PvP-kamper til Mørkesonen, hvor alt kan skje.

 

DETTE FÅR DU

 

ET FORVANDLET WASHINGTON, D.C.

I kjølvannet av viruset har storm, flom og etterfølgende kaos forvandlet Washington totalt. Utforsk en åpen verden full av ulike miljøer, fra oversvømte urbane områder til historiske steder og landemerker, i løpet av en av historiens varmeste somre. I gatene herjer fiendtlige fraksjoner, hver med sin egen agenda og med et ønske om å kontrollere byen. Det er opp til deg å frigjøre byen og beskytte det som er igjen av samfunnet.

 

MYE Å GJØRE ETTER AT SPILLET ER FULLFØRT

Tom Clancy’s The Division 2 ble laget med tanke på hva som skal skje etter at spillet er fullført, slik at spillerne alltid har tilgang til ferske, unike og varierte aktiviteter lenge etter at de har fullført hovedhistorien. Når du har fullført Tom Clancy’s The Division 2, kan du prøve deg på helt nye utfordringer og progresjonssystemer, og du får unike vrier og overraskelser, og for aller første gang: raid. Du får også tilgang til en mengde innhold etter lanseringen av hovedspillet, inkludert et helt år med ekstra historiedrevne oppdrag, kartutvidelser og spillmoduser.

 

OPPUSSET SPILLERPROGRESJON OG NYE SPESIALISERINGER

Når du har fullført hovedhistorien, får du tilgang til nye spesialiseringer slik som «river», «skarpskytter» og «overlever». Hver spesialisering åpner et helt nytt progresjonssystem med nye ferdigheter, modifikasjoner og unike talenter du kan sikre deg for å maksimere agenten din effektivt i din valgte rolle.

 

DYNAMISK LEVENDE VERDEN

Både sivile og fiendtlige fraksjoner er i en konstant kamp for å overleve, og det pågår en hard kamp om nødvendige forsyninger som mat, medisiner og ammunisjon. Når fraksjonene går i strupen på hverandre i et herjet Washington, må de kjempe om kontrollen over ressurser og steder – og for å overleve. Når fraksjonenes ulike behov og idealer kolliderer, utløser det ulike trefninger mellom fiendtlige og vennligsinnede fraksjoner, sivile og etter hvert deg som agent, noe som skaper en dynamisk levende verden som er full av overraskelser.

 

FOREN DE SIVILE

Sivile har slått seg sammen i bosettinger for å bygge opp igjen samfunnet, men selve eksistensen deres er truet. Samarbeid tett med de sivile for å holde dem trygge, så vil de hjelpe deg gjennom å skaffe forsyninger og assistanse når du bygger din egen base. Dette gir dypere mening til menneskene og spilluniverset rundt deg.

 

NYE OPPLEVELSER I MØRKESONEN

I Mørkesonen, et utemmet område av kartet, finner du noe av det beste byttet i spillet. Mørkesonen er også det farligste området i spillet og et sted hvor frykt, svik og konflikter spiller sentrale roller. Her kan enhver agent vende seg mot deg og stjele utbyttet du har jobbet så hardt for. Denne lekeplassen i Tom Clancy’s The Division 2 ble laget for å gi en rettferdig og spennende opplevelse til alle spillerne, uansett nivå eller progresjon.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2019-03-15 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3043670468 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 169 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 107 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 72 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »