Super Mario Odyssey

  • Super Mario Odyssey

    (Nintendo Switch)

    Begi deg ut på et helt nytt, storslått Mario-eventyr! Bli med Mario på et kjempestort, verdensomspennende 3D-eventyr og bruk de utrolige evnene hans til å samle såkalte «Power Moons» slik at du kan få fart på Marios luftskip, The Odyssey, og redde Prinsesse Peach fra Bowsers grufulle bryllupsplaner! Super Mario Odyssey er Marios første 3D-eventyr i sandkassestil siden fanfav...

    549 kr
    76 kr/mnd

Super Mario Odyssey får toppkarakter! 

IGN hyller Super Mario Odyssey!

Mariospill har eksistert nesten like lenge som spillkonsoller, men heldigvis så har Mario alltid utviklet seg. Vi får sjeldent samme Mario to gnager. Super Mario Odyssey er intet unntak og lever opp til løftet om originalitet og innovasjon.
Spillet fortsetter i sann Mario-stil med gledessprederne karakterer og verdener samt plattform-action i verdensklasse, samtidig som spillet introduserer innovative og uventende funksjoner. Her veves alt sammen til et mesterverk.Super Mario Odyssey E3 2017 trailer

Kan dette være det sprøeste spillet som vises på E3? Ta en titt på traileren til Super Mario Odyssey og avgjør selv.

Super Mario Odyssey

I Super Mario Odyssey kan du utforske enorme 3D-verdner fulle med hemmeligheter og overraskinger som nye klær til Mario og massevis med måter å interagere med omgivelsene.
Utforsk nye områder som Pixel Mario, gli rundt i kjøretøy og opplev HD rumble-funksjonen i dine Joy Con-kontroller.

Gi den ene Joy-Con-kontrollen til en venn og ha det utrolig gøy sammen. Spiller nummer en styrer Mario mens spiller nummer to styrer Marios nye venn Cappy.