Sid Meier’s Civilization® VI: Gold Edition (PC Download)

Sid Meier’s Civilization® VI: Gold Edition
  • PEGI 12
Tips en venn

-16%

769 kr
Ord. pris 920 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven
Dette produktet aktiverer du via plattformen: Steam

Opprinnelig utviklet av den legendariske spilldesigneren Sid Meier, Civilization er et turbasert strategispill hvor du prøver å bygge et imperium som skal tåle tidens tann. Utforsk nye landområder, forsk på teknologi, erobre fiender og gå ansikt-til-ansikt med historiens mest anerkjente ledere mens du prøver å bygge den største sivilisasjonen verden har sett.

Civilization VI byr på nye måter å engasjere deg i verden på: Byer utvider seg nå fysisk utover kartet, aktiv forskning på teknologi og kultur låser opp nytt potensiale og konkurrerende ledere vil fremme sine egne agendaer basert på deres historiske egenskaper. Alt i kappløpet om å nå en av de fem måtene å oppnå seieren i spillet på.

Sid Meier’s Civilization VI: Gold Edition er det perfekte startpunktet for PC-spillere som ikke ennå har fått oppleve den fengende «bare én runde til»-spillopplevelsen som har gjort Civilization til en av de største spillseriene noensinne. Gold Edition inkluderer spillet Sid Meier’s Civilization VI, seks nedlastbare tilleggspakker* og utvidelsespakken Rise and Fall.

Inkludert i Gold Edition:
Sid Meier’s Civilization VI
Civilization VI – Vikings Scenario Pack
Civilization VI – Poland Civilization & Scenario Pack
Civilization VI – Australia Civilization & Scenario Pack
Civilization VI – Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack
Civilization VI – Nubia Civilization & Scenario Pack
Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack
Utvidelsen Civilization VI: Rise and Fall

VERDENS STØRSTE LEDERE: Spill som en av 36 forskjellige ledere, fra forskjellige sivilisasjoner fra hele verden og verdenshistorien. Bygg et imperium basert på lukrative handelsruter med Kleopatra fra Egypt, vis styrken til dine legioner med Trajan fra Roma eller lag et kulturfundament med Hojo Tokimune fra Japan. Hver leder kan spilles på den måten du foretrekker, med unike egenskaper, enheter og infrastruktur som følger deg på veien til seieren.

OMFATTENDE IMPERIER: Se ditt imperiums suksess spre seg utover kartet som aldri før. Hver by dekker flere ruter, så du kan tilpasse byene dine til å få fullt utbytte av det lokale terrenget.

AKTIV FORSKNING: Lås opp økninger som øker hastigheten på din sivilisasjons fremgang gjennom verdenshistorien. For å rykke fremover raskere, må du aktivt utforske med enhetene dine, utvikle omgivelsene dine og oppdage nye kulturer.

DYNAMISK DIPLOMATI: Samhandlinger med andre sivilisasjoner endrer seg gjennom spillet, fra de primitive første sammenstøtene hvor en konflikt er livets gang, til allianser og forhandlinger senere i spillet.

STORE TIDSPERIODER: Ettersom sivilisasjonen går fremover, og du når viktige historiske øyeblikk, vil du bevege deg inn i en mørk periode eller en gyllen alder, hver av de med spesifikke utfordringer eller bonuser basert på handlingene dine i spillet. Kom triumferende ut av en mørke periode og din neste gylne alder vil bli ta en sterkere form – som en heroisk alder.

LOJALITET: Byer har nå individuell lojalitet til ditt lederskap – faller det for lavt, møter du konsekvensene av lavt utbytte, opprør og potensielt tap av byen om den erklærer seg uavhengig. Men en sivilisasjon sitt tap kan være din gevinst, om du inspirerer til lojalitet blant byene på kartet og videreutvikler dine egne grenser.

GUVERNØRER: Rekrutter, utpek og oppgrader sterke personligheter, med unike spesialiseringsbonuser og forfremmelsestrær, slik at du kan tilpasse byene dine og styrke lojaliteten deres.

KOMBINERTE STYRKER: Videreutviklet fra den tradisjonelle «én enhet per rute»-designen – nå kan du slå støtteenheter sammen med andre enheter; som anti-tanks med infanteri eller en kriger med nybyggere. Like enheter kan også kombineres for å danne kraftige «Korps»-enheter.

KRISER: Når en sivilisasjon vokser seg for mektig, kan andre sivilisasjoner inngå en pakt mot truende sivilisasjoner og få belønninger, eller straff, når krisen er over.

TIDSLINJE: Gå gjennom historikken til sivilisasjonen din til enhver tid med den nye tidslinjefunksjonen, en visuelle gjennomgang av de historiske øyeblikkene du har opplevd langs veien til seieren.

FORBEDRET FLERSPILLERMODUS: I tillegg til de tradisjonelle flerspillermodusene, kan du samarbeide eller konkurrere sammen med venner i en rekke forskjellige situasjoner som er designet for å lettere kunne bli fullført i én og samme spilløkt.

*Spar penger kontra å kjøpe innholdspakkene separat. Individuelle nedlastbare innholdspakker kan kjøpes separat. Ikke kjøp disse pakkene separat om du kjøper Gold Edition; det vil medføre at du betaler dobbelt for dem.

Bruk av dette produktet krever at du godtar følgende lisensavtale fra tredjepart: http://www.take2games.com/eula/

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Strategy Originaltittel: Sid Meier’s Civilization® VI: Gold Edition
Utgivelsesdato: 2018-11-20 Plattform: PC Download
Product number: 50778 Forlag: 2K
Utvidelsespakke: Nei DRM::
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 222 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 134 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 84 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »