Grand Theft Auto V (PC Download)

Grand Theft Auto V
  • PEGI 18
  • Bad language
  • Violence
Tips en venn

-10%

269 kr
Ord. pris 299 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Når en ung gatesvindler, en pensjonert bankraner og en hensynsløs psykopat havner i trøbbel med noen av de mest fryktede og forskrudde skikkelsene i den kriminelle underverdenen samt den amerikanske regjeringen og underholdningsbransjen, må de gjennomføre en rekke farlige ran for å overleve i en nådeløs by hvor de ikke kan stole på noen – og minst av alt hverandre.

Grand Theft Auto V for PC gir spillerne muligheten til å utforske den prisbelønte verdenen Los Santos og Blaine County i oppløsninger på inntil 4k og større, i tillegg til sjansen til å oppleve spillet i 60 bilder per sekund.

Spillet gir spillerne en stort utvalg tilpassingsalternativer som er unike for PC-versjonen, inkludert mer enn 25 ulike konfigurerbare innstillinger for teksturkvalitet, skyggelegging, mosaikk, anti-aliasing og mer, i tillegg til støtte og omfattende tilpassing av mus- og tastaturkontroller. De ekstra alternativene inkluderer en glidebryter som styrer befolkningstettheten ved å kontrollere antall biler og fotgjengere, støtte for dobbelt og trippel monitor, 3D-kompatibilitet samt støtte for plug-and-play-kontrollere.

Til Grand Theft Auto V hører også Grand Theft Auto Online, det dynamiske Grand Theft Auto-universet som stadig er i forandring, og hvor inntil 30 spillere kan spille sammen på nett. Du får også alle eksisterende oppgraderinger samt alt innhold som er sluppet siden lanseringen av Grand Theft Auto Online. Handle med smuglervarer for å stige i gradene og bli sjef for ditt eget forbryterimperium, eller dann en motorsykkelklubb for å gjøre gatene til dine. Samarbeid om komplekse ran, vær med i radikale, adrenalindrevne stuntløp, konkurrer i unike Adversary-moduser eller lag ditt eget innhold som du kan spille og dele med hele Grand Theft Auto-fellesskapet.

PC-versjonene av Grand Theft Auto V og Grand Theft Auto Online inneholder First Person-modusen, som gir spillerne muligheten til å utforske den utrolig detaljerte verdenen Los Santos og Blaine County på en helt ny måte.

Grand Theft Auto V for PC introduserer også Rockstar Editor, en kraftig programserie med kreative verktøy som raskt og enkelt lar deg ta opp, redigere og dele spilling fra Grand Theft Auto V og Grand Theft Auto Online. Director-modusen i Rockstar Editor gir spillere evnen til å lage sine egne scener og bruke fremtredende figurer fra historien, fotgjengere og til og med dyr til å gi liv til deres egne ideer. I tillegg til avansert kameramanipulering og redigeringseffekter som inkluderer hurtig og sakte film samt et stort utvalg kamerafilter, kan spillerne legge til sin egen musikk ved å bruke sanger fra radiostasjonene i GTAV, og dynamisk kontrollere intensiteten til musikken i spillet. Fullførte videoer kan lastes opp direkte fra Rockstar Editor til YouTube og Rockstar Games Social Club for enkel deling.

Lydsporartistene The Alchemist og Oh No er tilbake som verter for den nye radiostasjonen, The Lab FM. Stasjonen inneholder ny og eksklusiv musikk fra produksjonsduoen. Musikken er basert på og inspirert av spillets originale lydspor. Medvirkende artister inkluderer Earl Sweatshirt, Freddie Gibbs, Little Dragon, Killer Mike, Sam Herring fra Future Islands og flere. Spillerne kan nå utforske Los Santos og Blaine County mens de hører på sin egen musikk gjennom Self Radio, en ny radiostasjon for lydspor som er skapt av spillerne.

UNIKT INNHOLD FOR GAMLE SPILLERE†
Alle som har spilt PS3™- eller Xbox 360-versjonen, får tilgang til massevis av spesialinnhold på pc-versjonen, inkludert sjeldne versjoner av klassiske kjøretøyer fra Grand Theft Auto-serien, slik som Dukes og Dodo Seaplane, samt en raskere Blimp som er lettere å kjøre, aktiviteter som naturfotografering, nye skytebaneutfordringer, nye våpen og mer.

† Alt spesialinnhold forutsetter en Rockstar Games Social Club-konto. Du finner mer informasjon på rockstargames.com/v/bonuscontent.

Du må godkjenne lisensen, som er tilgjengelig online på rockstargames.com/eula. Ikke-overførbar tilgang til eksklusive, opplåsbare, nedlastbare, nettbaserte tjenester/funksjoner kan kreve en engangskode, ekstra kostnader og/eller registrering med en onlinekonto (13+). Brudd på EULA, Regler for god oppførsel eller andre policyer kan føre til begrenset adgang til eller utestengelse fra spillet eller onlinekontoen. Tilgang til funksjoner kan kreve internett, er kanskje ikke tilgjengelig for alle, og kan på 30 dagers varsel avbrytes, endres eller tilbys under andre betingelser.Innholdet i dette spillet er fiktivt og verken portretterer eller representerer virkelige hendelser, personer eller enheter. Utviklerne og utgiverne av dette spillet verken oppfordrer til, bifaller eller oppmuntrer til å utføre det som skildres i spillet. Uautorisert kopiering, dekompilering, overføring, offentlig fremvisning, utleie, pay-for-play eller omgåelse av kopisperren er ulovlig.Det er noen begrensninger på kjøp, bruk og innløsning. Du finner detaljer i EULA-en på www.rockstargames.com/eula og i tjenestevilkårene på www.rockstargames.com/legal.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Eventyr Originaltittel: Grand Theft Auto V
Utgivelsesdato: 2015-04-14 Plattform: PC Download
Product number: 36680 Forlag: Rockstar Games
Utvidelsespakke: Nei DRM::
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 3
50%
0%
0%
0%
50%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Mohammad

Bra

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Tord selnes

Får ikke lastet ned :(

Får ikke lastet ned :(

Bra

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 139 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 92 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 66 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »