Rayman Legends (Playstation 4)

Rayman Legends
 • Ethvert spill som normalt ville fått aldersmerkingen 3, men inneholder scener eller lyder som kan være skremmende, kan passe i denne kategorien. En del scener med delvis nakenhet kan tillates, men aldri i en seksuell kontekst.
Tips en venn
169 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Rayman, utnevnt årets plattformer og vinner av flere artistiske og musikalske priser er tilbake på Xbox 360, PS3 og PC med et helt nytt eventyr. Michel Ancel, feirede skaper av Rayman, Beyond Good & Evil og the Raving Rabbids tar med sin innovative kreativitet til disse plattformene. I tillegg har forbedringer i UbiArt motoren hjulpet å bane vei for ny, mer detaljert grafikk og lys.

Rayman, Barbara, Globox og teensies vandrer gjennom en forhekset skog når de oppdager et mystisk telt fylt med en rekke spennende malerier. Når de ser nærmere på dem, merker de at hvert bilde forteller historien om en mytisk verden. Mens de ser på et maleri som viser et middelaldersk land, er de plutselig sugd inn i bildet, og trer inn i verden og eventyret starter. Gjengen må løpe, hoppe og kjempe seg gjennom hver verden for å redde dagen og oppleve hemmelighetene til hvert legendariske maleri.

 • 4-spiller Co-op Gameplay: opptil 4 spillere kan spille samtidig. Når som helst når noen vil hoppe ut eller inn vil spillet fortsette uten avbrytelse

 • Auto-Murfy mode: en spesifikk knapp på kontrolleren lar deg gi ordre til Murfy mens du fortsetter å spille med dine klassiske figurer (Rayman og hvem som helst av hans venner)

 • Online utfordringer: Lek med dine venner gjennom mange forskjellige utfordringer som vil teste dine ferdigheter og fart. Sjekk ut leaderboards for å se hvor du står i forhold til resten av verden.

 • Rayman Rocks! Hopp i takt med trommen, boks i takt med bassen, til og med zip-line under gitarsoloen. Timing og rytme er nøkkelen til å slå de brettene som er koordinert til musikk. Se om du har det som trengs for å bli en plattforming helt.

 • 3D Boss Battles: Bossene har et stort overtak over Raymans gjeng…en ekstra dimensjon! Drager og andre episke skapninger kan attakkere fra alle vinkler, så du må være i toppform for å slå dem.

 • UbiArt motorforbedringer: UbiArt motoren har ekspandert ferdighetene sine til å inkludere 3D spilleelementer, et nytt lyssystem, og et nytt system som tar Raymans prisvinnende grafikk til nye høyder

 • Det prisvinnende laget er tilbake: det legendariske laget artister, designere og komponister slår seg sammen igjen for å skape nye verdener, nye figurer og en ny soundtrack.    

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Eventyr, Barn Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2014-02-20 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3026458450 Leverandør: UbiSoft
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Not only is it the best Rayman game but also my favourite 2D platformer. beautiful art, fantastic music and just straight up fun.

Fantastisk billedkunst, fantastisk musikk og fantastisk gøy å spille!

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 122 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 84 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 62 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »