Pokémon Y (Nintendo 3DS)

Pokémon Y
Tips en venn
429 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Velkommen til Pokémons verden! Pokémon spillene er en serie rollespillende spill hvor du tar på deg rollen til en helt og begir deg ut på et spennende eventyr med mystiske skapninger som heter Pokémon! I tillegg til den spennende historien har serien mange sosiale funksjoner, som trading og kamper med venner!

 • Din første Pokémon: på begynnelsen av ditt eventyr blir du gitt muligheten til å velge en av tre Pokémon. Velg den du helst vil ha- det finns ikke noe galt valg.

 • Episke eventyr venter: ditt store eventyr tar deg til mange fantastiske steder under din reise på å bli Champion, den sterkeste treneren av dem alle. Uansett hvor du går vil du møte mange forskjellige ville Pokémon som du kan bli venn med. Du møter også helt sikkert en masse interessante personer, samt møter Legendariske Pokémon!

 • Pokémon i det ville: Mange Pokémon som du kjemper mot blir funnet i det ville, på reise uten en trener. Det er lett å møte Pokémon der det er høyt gress utenfor byene.

 • Fang flere Pokémon: ikke bare kan du oppdra Pokémon du allerede har, men du kan fange og bli venn med nye Pokémon. Ville pokémon kan fanges i kamp- hvis du har en Poké Ball!

 • Fullfør Pokédex. Pokédex er er et høyteknologisk verktøy som lagrer informasjon, som Pokémon du har sett, samt deres egenskaper og habitat. Prøv å finne hver type Pokémon og fullfør Pokédex. Pokémonen som bor i Kalos regionen er registrert i en av tre områdekategorier.

 • Oppdra Pokémon: Pokémonen som du blir venn med på reisen kan få erfaring i kamp. Etter hvert blir de sterkere ved å gå opp et nivå. Selv Pokémon som bare kan noen få triks i begynnelse kan lære mange forskjellige triks for å vokse seg sterke!

 • Trener Kamper: Du vil ofte møte andre trenere i Kalos regionen. Når du får øyekontakt med en annen trener, starter en Pokémon kamp! Prøv å finne trenere for å kjøre en Pokémon kamp for å få verdifull erfaring!

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Eventyr, Barn Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2013-10-12 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3022477827 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 9 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

It is a very god gaym i hav djust X but ai sjud get Y sun 5 stars seis i

Spillet skuffer ikke.
Kjøpte begge versjonene og er storfornøyd.

Det beste Pokemon spillet til dags dato, jeg vil gå så langt som å si at det er bedre enn første og andre generasjon, du får endelig ett fullt animert pokemon spill og det er en fryd å spille.

Hvis du som meg har vært skuffet over copy paste tendensene til Pokemon siden starten så er det endelig på tide å hoppe på toget igjen.

Rett og slett et fantastisk Pokemon spill. Må oppleves.

Stor forbedring dette. Ein sann fryd å spille for oss Pokemon fans:)

En virkelig bra spill, de siste Pokemonspillene de seneste årene har vært så som så men dette er et av de bedre pokèmonspillene.

At man kan skape sin egen stil ved å kjøpe ulike klær og utstyr, og at man kan få tak i flere og flere klær og utstyr og omgjøre stilen jo lengre man kommer ut i spillet gjør bare Pokèmon X/Y meer underholdene enn bare å gå fra by til by for å samle på gymbagdes.

Pokèmon har IKKE blitt ødelagt, snarere blitt forbedret. Det at Pokèmon X/Y også er i 3D gir det hele en fantastisk spillopplevelse

Topp karakter herifra

jeg er veldig fornøyd med spillet.
siste pokemon spillet jeg spilte var soulsilver og jeg synes at dette var mye bedre.
pluss jeg fikk det en dag før jeg trodde jeg ville få det

Min nevø var kjempe fornøyd. :)

Anbefaler virkelig dette spillet på det sterkeste! Noe av det beste jeg har vært borte i siden Ruby/Saphire/Emerald, er sannelig en stor forbedring fra den forrige tittelen Pokemon Black&White.

Har sittet og spilt helt siden i morges, og er fortsatt ikke lei. Pokemon X&Y gir deg muligheten til å fange pokemon fra alle 6 generasjoner, og introduserer også den nye formen for utvikling, nemlig Mega Evolution. Mye spennende å utforske for deg som er interessert i Pokemon spillene. Løp og kjøp!

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 166 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 105 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 71 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »