Pokémon X (Nintendo 3DS)

Pokémon X
Tips en venn
509 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Velkommen til Pokémons verden! Pokémon spillene er en serie rollespillende spill hvor du tar på deg rollen til en helt og begir deg ut på et spennende eventyr med mystiske skapninger som heter Pokémon! I tillegg til den spennende historien har serien mange sosiale funksjoner, som trading og kamper med venner!

 • Din første Pokémon: på begynnelsen av ditt eventyr blir du gitt muligheten til å velge en av tre Pokémon. Velg den du helst vil ha- det finns ikke noe galt valg.

 • Episke eventyr venter: ditt store eventyr tar deg til mange fantastiske steder under din reise på å bli Champion, den sterkeste treneren av dem alle. Uansett hvor du går vil du møte mange forskjellige ville Pokémon som du kan bli venn med. Du møter også helt sikkert en masse interessante personer, samt møter Legendariske Pokémon!

 • Pokémon i det ville: Mange Pokémon som du kjemper mot blir funnet i det ville, på reise uten en trener. Det er lett å møte Pokémon der det er høyt gress utenfor byene.

 • Fang flere Pokémon: ikke bare kan du oppdra Pokémon du allerede har, men du kan fange og bli venn med nye Pokémon. Ville pokémon kan fanges i kamp- hvis du har en Poké Ball!

 • Fullfør Pokédex. Pokédex er er et høyteknologisk verktøy som lagrer informasjon, som Pokémon du har sett, samt deres egenskaper og habitat. Prøv å finne hver type Pokémon og fullfør Pokédex. Pokémonen som bor i Kalos regionen er registrert i en av tre områdekategorier.

 • Oppdra Pokémon: Pokémonen som du blir venn med på reisen kan få erfaring i kamp. Etter hvert blir de sterkere ved å gå opp et nivå. Selv Pokémon som bare kan noen få triks i begynnelse kan lære mange forskjellige triks for å vokse seg sterke!

 • Trener Kamper: Du vil ofte møte andre trenere i Kalos regionen. Når du får øyekontakt med en annen trener, starter en Pokémon kamp! Prøv å finne trenere for å kjøre en Pokémon kamp for å få verdifull erfaring!

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Eventyr, Barn Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2013-10-12 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3022477826 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 9 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Fantastisk!

Et fantastisk spill i pokemon serien. En mye mer givende historie og mye bedre grafikk en tidligere spill. Ett absolutt "Must".

Et helt fantastisk spill!

Jeg har ikke spilt pokemon spillene i mellom X og Emerald og blei veldig positivt overrasket over forbedringene. Helt utrolig flott grafikk, historien er fantastisk og herregud så mange pokemon bak hver krik og krok!

Jeg er helt forelsket i spillet og synes det er det aller beste pokemon spillet jeg har spilt noen gang!

Endelig et pokemonspill som ikke er helt identisk til de tidligere:) Kjempegøy!

I følge min 11 år gamle sønn, så er Pokemon X og Y de beste Pokémon-spillene på markedet :)

Et ekstremt bra spill, det er nye ting som gjør at det blir en bedre spill opplevelse, selv om da kamera vinklingen i Lumiose city er veldig krunglete og litt vanskelig å finne frem til ting i byen så er resten kjempe artig. horde battles var noe nytt, og storymoden var koselig med trist. Kunne fortsatt i en evighet å prate om spillet, meen da blir det sikkert kjedelig å lese.

spillet får en veldig sterk 5er for min del, minuset går mest på det med Lumiose. Resten er ganske så positivt.

Har aldri elsket x-share så mye som i dette spillet :D

Pokémon X har bare overrasket meg positivt! En av de bedre utgivelsene fra Pokémon-serien på en stund. Fantastisk grafikk, og artig gameplay.

Pokemon X
Veldig fornøyd og coolt med 3D.
Har spilt en drøss Pokemon-spill og dette ser ut som det beste de har utgitt i serien
Harald

Pokemon X er bare helt fantastisk. Kraftig forbedret grafikk og handling.

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 179 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 112 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 74 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »