Pokémon Moon (Nintendo 3DS)

Pokémon Moon
Tips en venn
299 kr Midlertidig utsolgt

-21%

Ord. pris 379 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Velkommen til en ny, storslagen verden med nye Pokémon og nye eventyr i vakker 3D! For det er akkurat det du får i Pokémon Sun og Pokémon Moon!

Fan Editions

En spesiell Fan Edition av spillet lanseres den 23. november 2016 i et begrenset opplag. Pokémon Sun Fan Edition består av spillet og et stilig SteelBook-cover. En svart limited edition New Nintendo 3DS XL-konsoll med motiver av Solgaleo og Lunala lanseres også.

Nye Pokémon!

Her kan du sjekke ut informasjon om alle nye Pokémon som har blitt annonsert!

Alola-regionen

Pokémon Sun og Pokémon Moon finner sted i Alola-regionen, en gruppe tropiske øyer som består av fire naturskjønne øyer og en menneskeskapt øy. Alola-regionen er kjent som et ferieparadis som tiltrekker seg turister fra hele verden. Alola er omringet av sjøen og har en vidstrakt økologi som består av Pokémon som opprinnelig lever i Alola-regionen og Pokémon som nylig har kommet hit fra andre regioner. Noen av disse Pokémon har til og med tilpasset seg klimaet og har andre former enn vanlig. I Alola bor mennesker og Pokémon i et veldig nært forhold og en kultur har utviklet seg som er helt annerledes fra de i andre regioner. Mange Pokémon som du aldri før har sett bor på disse øyene.

Alola-regionens prøvelser

Et aspekt av den unike Alola-kulturen er øyutfordringen, et eventyraktig rituale som innebærer å reise rundt på hver av de fire øyene. Dette ritualet hjelper unge mennesker med å vokse opp til å bli flotte Pokémon-trenere. For å fullføre denne må unge utfordrere overkomme prøvelsene på hver av de fire øyene. Disse prøvelsene er ikke bare begrenset til Pokémon-kamper, men kommer i en rekke former og fasonger.

Ditt nye Pokédex

Det nye Rotom Pokédex er din nye venn som registrerer informasjon om Pokémon du ser og fanger gjennom eventyret ditt. I Pokémon Sun og Pokémon Moon mottar du et spesielt Pokédex fra professor Kukui hvor det bor en Rotom, en Pokémon som har evnen til å bo i forskjellige elektroniske artikler. Den registrerer ikke bare Pokémon, den har også en egen personlighet! Rotom Pokédex viser deg hvor du befinner deg og hvor ditt neste mål befinner seg, og den gir deg råd om hvor du burde gå basert på samtaler du har med andre. Den vil være til stor hjelp gjennom eventyret ditt.

Team Skull

I Alola-regionen skaper en gruppe bøller kjent som Team Skull mange problemer. De stjeler andres Pokémon, ødelegger Trial-steder og fråtser i alle slags onde dåder. Sjefen for Team Skull, Guzma, er den som holder disse bøllene sammen. Han angriper ustanselig og kjemper nådeløst. Det virker også som han har en høne å plukke med professor Kukui.

Team Skull Admin Plumeria anses som storesøsteren til Team Skull. Hun er ei tøff dame som holder medlemmene i Team Skull i nakkeskinnet slik at de jobber sammen på måten som bare en storesøster ville gjort. Det virker som hun bryr seg om lakeiene som er under henne i rangordenen, og hun ser ikke til siden dersom noen gir dem bank. Lakeiene går samlet som Team Skull Grunts og har på seg matchende, svarte Skull Tanks.

Aether Foundation

En ny organisasjon kalt Aether Foundation, og karakterene som styrer den, jobber i Alola-regionen og utfører forskjellige forskningsprosjekter. De holder til på Aether Paradise, den kunstige øya de har skapt, og målet er å ta vare på og gi husly til Pokémon som har blitt skadet. Blant medlemmene finner vi Lusamine, presidenten for Aether Foundation, Faba, den andre i kommandokjeden, og Wicke som er assisterende bransjesjef og godt likt av alle ansatte.

9/10 
AMAZING! Pokemon Sun and Moon switch up the formula to create an engaging adventure that improves on its predecessors.

–IGN.com

OBS! 3D-effekten kan kun ses på spillkonsollene Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS og New Nintendo 3DS XL. På Nintendo 2DS kan du bare spille i 2D. På denne siden vises alle bilder og filmer i 2D.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Eventyr, Barn Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2016-11-23 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3037236292 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 3,5
50%
0%
0%
50%
0%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Kevin

Dette blir bra!

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Martin

Dårlig historie og alt for mange cutscenes. Mangler den kjente pokemon følelsen som alle andre spill har hatt. I tillegg er det alt for enkelt, og man har en irriterende pokedex og veiviser som konstant forteller hva du må gjøre.

Dårlig historie og alt for mange cutscenes. Mangler den kjente pokemon følelsen som alle andre spill har hatt. I tillegg er det alt for enkelt, og man har en irriterende pokedex og veiviser som konstant forteller hva du må gjøre.

Dette blir bra!

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 144 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 95 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 67 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »