Playstation 3

PlayStation 3 er ikke bare en utrolig rimelig spillkonsoll. PS3 er en minst like rimelig Bly-ray-spiller. Kombiner en massiv spillkatalog med muligheten til å spille filmer og annet innhold i Full HD – alt til en lav pris – så er beskrivelsen av ett fantastisk tilbud nesten komplett.
Les mer

Playstation 3 - Informasjon

Som spillkonsoll tilbyr PlayStation ett utvalg av spill som er vanskelig å slå. Alt fra den absolutte A-listen, inklusive mange eksklusive titler som Uncharted, Gran Turismo og God of War. Selv om PS3 nå har fått en etterfølger slippes mesteparten av de nyeste og mest populære spillene til konsollen. Det rår heller ingen mangel på ytelse – konsollens Cell-prosessor fra IBM og RSX-grafikk fra Nvidia spiller uten problem opp de nyeste spillene i høg oppløsning, kombinert med 7.1-kanalslyd for maksimal opplevelse.

Den inkluderende trådløse handkontrollen DualShock 3 øker realismen ytterligere. De trykkfølsomme knappene og den innebygde bevegelsessensoren innebærer att hver innmating kjennes intuitiv og selvklar. Handkontrollene kobles via Bluetooth og kan enkelt lades via en USB-kabel som kobles til spillkonsollen.

Nå finnes også PlayStation 3 Slim med 12 GB lagring til ett enda mer attraktivt pris. Harddisken er tynnere, men maskinvaren er i øvrig like kraftfull som originalen og gir deg tilgang til hele spillutvalget pluss PlayStation Network. Velger du modellen med en innebygd harddisk på 500 GB får du dessuten gått med plass til overs for nedlastende spill og annet innhold.