Piranha PC Controller - Fire (PC)

Piranha PC Controller - Fire
Tips en venn
329 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.


Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Acc - Gamepads, Acc - PC Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2016-10-24 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3038375385 Leverandør: Piranha Games
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 2 Gjennomsnittsvurdering: 4,5
50%
50%
0%
0%
0%

Veldig fornøyd med denne Piranha PC Controlleren! Godt grep for voksne hender, og byggkvaliteten virker meget god. Jeg lastet ned Rise Of The Tombraider fra Steam, og det var bare å plugge ledningen i USB-porten og begynne å spille umiddelbart. Topp produkt!

Uslåelig alternativ til Prisen!

Kjøpte denne kontrollen i en annen butikk, men er så fornøyd med den at jeg ønsker å dele min erfaring også her! Jeg betalte forøvrig 299,-

Kontrollen ligger svært godt i hånden, i allefall for meg som har ganske små hender.
Gummigrepene på sidene gjør at det ikke føles som den sklir rundt i hånden, og kvaliteten virker svært god! Selv etter ca 150 timers hard bruk i Rocket League er det ingen slitasje på gummien!

Selve kroppen på kontrollen føles svært solid, spesielt er den stivere enn f.eks Xbox One standardkontrollene, som bøyer seg i hånden og begynner å knirke etter kort tid.

Stikkene har god plassering, og en opphøyd stripe på hver av endene, som hjelper med å føle hvor du har plassert fingrene, og hvor du skyver dem under spilling. Plastikken er litt ru i utførelsen, og jeg føler svært skjelden at jeg glipper stikkene, selv når jeg er litt svett eller fuktig på fingrene.

Bra motstand i "trigger"-knappene (L2 og R2) og de virker svært nøyaktige når man f.eks skal kontrollere gassen i bilspill.

LANG kabel gjør at du kan sitte langt unna, men jeg anbefaler å bunte sammen ledningen med en borrelås og legge eller feste den overskytende ledningen så den ikke kommer i veien. Kabelen er tykk og føles svært slitesterk.

Det to minusene jeg har opplevd med denne kontrollen, er at "ABXY"-knappene er svært glatte, og jeg skulle ønske de var i samme utførelse som stikkene, men dette løste jeg ved å slipe de bittelitt med fint slipepapir, etter det fikk jeg godt grep. Jeg syns også at de er litt for slappe, så når man trykker de inn kommer de ikke alltid ut fort nok, så vil nok ikke anbefale denne dersom fighter-spill er din greie.

Ellers kan det nevnes at denne bare var å plugge i PCen, la den installere enheten automatisk, så funket den uten å måtte gjøre noe. Plug&play.

Alt i alt en svært bra kontroll, til en uslåelig pris. Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste, da minusene er nesten umerkelige.

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 149 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 97 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 68 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »