Nintendo Wii

Her finner du det meste for Nintendo Wii: alt fra ekstra handkontroller og konsoller til praktiske bærevesker, spesialdesignede for å transportere og beskytte din Nintendo med stil.
Les mer

Tilbehør - Nintendo Wii

Wii - Informasjon

Nintendo Wii revolusjonerte spillmarkedet med sin innovative kombinasjon av håndkontroller med bevegelsessensorer – ett konsept som konkurrentene forsøkte imitere uten å riktig nå opp til samme nivå som forgjengeren Nintendo. Takket være Wii Remote Plus, Wii Nunchuck og en rad veldig bra barne- og familiespill som dro maksimal nytte av funksjonene, seilte Nintendo Wii opp som den mest populære spillkonsollen blant barnefamilier.

For all del må man ikke være barn eller forelder for å like klassikere som The Legend of Zelda: Twilight Princess, Super Mario Galaxy eller noen av de mange underholdende arkadespillene. Spillutvalget er komplett og veldig omfattende. Selv om Nintendo for en tid tilbake fikk en oppfølger på markedet er Wii fremdeles ett sterkt kort takket være sine mange fans og kontinuerlige tilskudd i utvalget.

Nå finnes også en ny og enda mer rimelig versjon av Wii på markedet: Wii Mini. Som navnet antyder er konsollen betydelig mindre enn den allerede beskjedent dimensjonerte originalversjonen. Wii Mini finnes i rødt og selges i kombinasjon med en oppsetning håndkontroller og Mario Kart Wii. Også prisen er hvert å kalle Mini, hvilket innebærer att det kan være en av de mest rimelige spillkonsollene på markedet i dag.

Nintendo Wii kompletteres av tjenesten WiiWare, der du kan laste ned spill og apper direkte til konsollen. Her får du også tilgang til hundretalls klassiske arkadespill som kan lastes ned og spilles med Wii:s Virtual Console-funksjon. Andre funksjoner er blant annet en webbleser og muligheten til å se på strømmede film og TV-serier med Netflixprogrammet. Med andra ord er din Wii som ett enklere mediasentersystem.