Nintendo Switch - Super Smash Bros Limited Edition (Hardware)

Nintendo Switch - Super Smash Bros Limited Edition
Tips en venn
3990 kr
fra 200 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Innehåller:
- Nintendo Switch (Spelkonsol)
- Nintendo Switch Dock (Dockningsstation) med Super Smash Bros.-artwork
- Joy-Con (L) i Super Smash Bros-tema
- Joy-Con (R) i Super Smash Bros-tema
- Joy-Con Wrist straps
- Nerladdningskod till Super Smash Bros. Ultimate (aktiv 7:e december 2018)
- Nintendo Switch AC-adapter
- HDMI-kabel

Stationärt
Nintendo Switch är ett helt nytt sätt att spela spel på. Du kan placera din Nintendo Switch-konsol i din Switch-dock och via HDMI koppla den till TVn. Nu fungerar den precis som vilken annan konsol som helst och du spelar dina spel på tvn.

Tabletop
Du kan fälla ut det inbyggda stället på baksidan av Switch-konsolen och spela spel på den inbyggda skärmen. Man kan till och med spela två stycken spelare, genom att ha en Joy-con var. Perfekt läge om man är på resande fot och utan TV.

Bärbart
Om du fäster en Joy-Con på varje sida om din Nintendo Switch-konsol, så kan du spela var som helst på den inbyggda 6,2" skärmen.

Funktioner i fokus
News
De senaste spelnyheterna kommer att skickas till ditt Nintendo Switch.

Nintendo eShop
Du kan köpa digitala versioner av spel via Nintendo eShop. Men här kan du också hittar mer information om spelen, titta på reklam eller trailers för dem.

Album
Direkt ifrån din Joy-Con kan du ta skärmdumpar när du spelar. Du kan även lägga egen text på bilderna och sedan enkelt publicera dem på sociala medier.

Ta skärmdumpar på ett kick med ett klick
Genom att trycka på inspelningsknappen på Joy-Con (L) tar du en skärmdump.
Nintendo har även hintat om att det i framtiden kommer gå att spela in rörliga bilder efter en framtida systemuppdatering.

Smarta Joy-Con funktioner
Två Joy-Cons kan användas tillsammans som en handkontroll när de är kopplade till Joy-Con Grip. Du kan även använda dem obeorende i var hand om du kopplar loss dem, eller spela två spelare och använda en Joy-Con var, i de spel som stödjer flera spelare.

Multiplayer
Länka samman flera konsoller eller spela via Wifi
Genom att länka samman flera Nintendo Switch-konsoler kan du och dina vänner spela tillsammans precis när ni vill och precis vart ni vill. Du kan även gå online och spela med vänner ifrån när och fjärran. Du kan även använda en trådbunden anslutning om ditt Nintendo Switch sitter i dockan. (Extra utrustning krävs, säljs separat). För att spela online krävs det att du prenumerar på en betaltjänst via Nintendo. Den här tjänsten kommer dock vara gratis tills dess att den lanseras under hösten 2017.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Maskinvare, Hardware - KS, Hardware Switch Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2018-11-16 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3045492089 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 3
0%
0%
100%
0%
0%

Det smerter meg litt å skrive dette, for jeg er primært en Nintendo-fan, men per i dag er jeg faktisk ganske skuffet over denne konsollen..

For det første så er konsollens funksjoner veldig "basic", den har hverken en nettleser, en Youtube-app eller andre nyttige apper av noe slag - det eneste den per i dag kan gjøre er å kjøre spill. Som i seg selv kanskje ikke hadde vært så ille om det hadde vært noe annet enn overprisede Indie-spill, og gamle WiiU-spill lansert til full pris.

Den har et meget begrenset spill-bibliotek, som ikke ser ut til å bedre seg med det første.. Siden Mario Odyssey i fjor Jul, har vi nå kun det nye Smash bros-spillet i vente - ikke akkurat veldig imponerende.

En annen negativ ting er hvor lite kraftig konsollen faktisk er - noe som viser seg i eldre spill som har blitt overført fra Ps4/Xbone, som foreks Doom, Skyrim, Wolfenstein osv..
Switch sliter rett og slett med å kjøre alle disse spillen, og resultatet er både dårlig bilde, elendig frame-rate osv. Men spillene koster allikevel fortsatt ofte det samme som helt nye spill - forstå det den som kan..

Det blir litt mye negativt her, men det er kun pga de høye forventningene som jeg hadde siden WiiU floppet såpass som den gjorde. Hadde trodd den var litt kraftigere, at det kom litt oftere exklusive stor-spill, og at den etterhvert ville få litt flere funksjoner.

Vil også presisere at dette kun er meningen min om konsollen per i dag, sjansen er jo der for at jeg får et bedre inntrykk av den med tiden. Men akkurat nå synes jeg konsollen sånn helhetlig ikke fortjener en høyere score enn en svak 3/5

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 759 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 402 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 200 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »