NHL 19 (Playstation 4)

NHL 19
Tips en venn

-20%

479 kr
Ord. pris 599 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

NHL® 19 kommer hockey tilbake til røttene ved å ta med spillet dit det begynte, nemlig utendørs. Spill utendørs og jobb deg opp fra frosne dammer til store haller i gamle og nye spillvarianter. Konkurrer med og mot over 200 av de beste hockeylegendene, blant andre Wayne Gretzky, drevet av Real Player Motion Tech. RPM Tech leverer eksplosiv skøyteteknikk som gir deg raskere akselerasjon og bedre respons. Et nytt kollisjonsfysikksystem gir deg større og mer voldsomme sammenstøt.

Nytt av året er World of CHEL, en helt nytt system for Create-A-Character-funksjonen samlet under et felles belønningssystem. Lag din egen spiller og kom deg videre i karrieren for å få tilpasset utstyr og over 900 nye justeringsmuligheter, som hettegensere, jakker, strikkegensere og masse annet. Gjør spilleren din personlig med en unik look, og tilpass spillet med nye spillertyper og unike spilleregenskaper. Nå kan du se ut, føles og spille akkurat som du vil.

 

Dette får du

 

Legendene er her

 • NHL® 19 presenterer over 200 legender fra forskjellige epoker i hockeyhistorien. Spill med eller mot sportens største spillere, som Wayne Gretzky. NHL® 19 innfører også Hero Teams, som kombinerer de beste spillerne fra fortid og nåtid i fantastiske kamper mellom dagens superstjerner og fortidens legender. Du kan spille med Hero Teams i solospill og flerspiller; nå ligger alt klart til å spille med og mot de beste av de beste.

Eksplosiv skøyteteknikk

 • Den nye animasjonsteknologien Real Player Motion Tech er med i EA SPORTS NHLRPM Tech leverer eksplosiv skøyteteknikk, som gir deg mer kontroll, raskere akselerasjon og bedre respons overalt på isen. RPM Tech kombineres med ny fysikkbasert kollisjonsteknologi som gjør alle sammenstøt mer realistiske, varierte og tilfredsstillende. NHL® 19 ser bedre ut, har bedre kontroll og føles bedre, med to nye teknologisystemer som leverer en mer komplett opplevelse på isen.

Velkommen til kamp utendørs

 • Hockey går tilbake til røttene ved å ta med spillet ut på frosne dammer. For første gang i seriens historie kan du konkurrere utendørs i EA SPORTS Hockey League, NHL THREES, Play Now og den nye spillvariantene NHL ONES og Pro-Am. I NHL ONES konkurrerer du og to andre spillere i en 1-mot-1-mot-1-konkurranse. Vis frem ferdigheter og kreativitet uten regler, avblåsinger og grenser. Vinn for å gå videre til nye utendørsarenaer og bli kongen på haugen.

Uttrykk deg med nye tilpasninger

 • NHL® 19 innfører over 900 nye justeringsmuligheter til spilleren din. Nå har du frihet til å uttrykke deg på isen som aldri før. For første gang kan du lage en unik look inspirert av utendørshockey med klær som hettegensere, jakker, parkaser, strikkegensere og masse annet. Uttrykk deg med tøffe design og farger som demonstrerer personligheten din. Med nye spillestilklasser og spilleregenskaper kan du tilpasse hvordan du spiller på isen. NHL 19 gir deg frihet til å lage og konkurrere med spilleren du alltid har hatt lyst til å være.

World of CHEL

 • World of CHEL er en utvikling av den populære spillvarianten EA SPORTS Hockey League, som innfører en felles fremdrift og et felles tilpasningssystem for spillere din i nye og gamle spillvarianter. Nå kan du få tilpasningsutstyr og bruke unike spesialiseringsegenskaper på figuren din som påvirker spillestilen i hele World of CHELNHL THREES Drop-in, NHL ONES, Pro-Am og EASHL. Det har aldri vært flere måter å tilpasse utseende, egenskaper og spillestil på.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Sport Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2018-09-14 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3045077709 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 174 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 110 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 73 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »