Need For Speed Payback

Downloads

Need For Speed - Car Pack

Platinum Car Pack inneholder:

  • Nissan 350Z 2008
  • Chevrolet Camaro SS 1967
  • Dodge Charger R/T 1969
  • Ford F-150 Raptor 2016
  • Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016
  • Det exklusiva Platinum Blue Tire Smoke

Need for Speed ™ Payback

Need for Speed ™- et av verdens bestselgende spill kommer nå tilbake med en ny hevnhistorie i nye Need for Speed Payback.
I miljøet til Fortune Valleys underverden blir du og din gjeng splittet av forræderi, men blir senere gjenforent med hevn i tankene og målet om å ødelegge The House, et fengslende kartell som styrer byens kasino, de kriminelle og politiet.
I dette korrupte gamblerparadiset er innsatsene høye og The House vinner alltid.

† Dekkrøyk i Platinum Blue er eksklusivt for bilene i Platinum Car Pack.
**DETTE TILBUDET BLIR GITT TIL DEG KUN AV MARKEDSFØRINGSMESSIGE ÅRSAKER OG HAR INGEN PENGEVERDI. GJELDER KUN KJØP AV NYE EKSEMPLARER AV NEED FOR SPEED PAYBACK (“PRODUKTET”). TILBUDET UTLØPER NÅR PRODUKTET LANSERES. ENGANGSKODEN UTLØPER ETT ÅR ETTER LANSERINGEN AV PRODUKTET. KUN GYLDIG HOS FORHANDLERE SOM DELTAR OG SELGER PRODUKTET. TA KONTAKT MED FORHANDLEREN FOR Å FÅ INFORMASJON OM KODEDISTRIBUSJON. TILBUDET KAN IKKE ERSTATTES, BYTTES, SELGES ELLER LØSES INN MOT KONTANTER ELLER ANDRE VARER ELLER TJENESTER. KAN IKKE KOMBINERES MED ANDRE TILBUD ELLER RABATTER, MED MINDRE DETTE ER UTTRYKKELIG GODKJENT AV EA. KAN IKKE KOMBINERES MED FORHÅNDSBETALTE KORT SOM KAN LØSES INN MOT DET AKTUELLE INNHOLDET. TILBUDET ER UGYLDIG DER DET ER FORBUDT, SKATTEBELAGT ELLER BEGRENSET AV GJELDENDE LOVVERK. DET KAN HENDE DU MÅ VÆRE TILKOBLET INTERNETT, HA EN EA-KONTO, GODTA EAS BRUKERAVTALE (TERMS.EA.COM) OG REGELVERK FOR PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER (PRIVACY.EA.COM) OG REGISTRERE DEG MED ENGANGSKODEN FOR Å SPILLE. SE OVER DE ENDELIGE PRODUKTDETALJENE OG INNHOLDSBESKYTTELSESTEKNOLOGIEN PÅ WWW.EA.COM/LEGAL HVIS OG NÅR DETTE ER TILGJENGELIG. DU MÅ VÆRE MINST 15 ÅR FOR Å FÅ TILGANG TIL NETTFUNKSJONER. DET KAN HENDE AT OBLIGATORISK INNHOLD LASTES NED AUTOMATISK, KREVER EKSTRA LAGRINGSPLASS, BRUKER BÅNDBREDDE OG KREVER EKSTRA KJØP FOR Å BLI TILGJENGELIG. EA KAN TREKKE STØTTEN FOR NETTJENESTER MED 30 DAGERS VARSEL POSTET PÅ WWW.EA.COM/1/SERVICE-UPDATES.