Need For Speed Hot Pursuit (PS3)

Need For Speed Hot Pursuit
 • Videospill som viser noe mer utførlig beskrevet vold som blir utøvd mot fantasifigurer og/eller ikke utførlig beskrevet vold som utøves mot menneskelignende figurer eller lett gjenkjennelige dyr, samt videospill som viser noe mer utførlig beskrevet nakenhet, havner i denne kategorien. Eventuelt stygt språk må være mildt, og ikke inneholde seksuelle skjellsord.
 • Online Game.
Tips en venn

-25%

149 kr
Ord. pris 199 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
Du får fantastiske hastigheter, takedowns og biljakter der du kjemper mot, unnslipper eller arresterer kompisene dine. Den innovative Need for Speed Autolog gir en helt ny fremgangsmåte for sosiale konkurranser ved å endre hvordan folk spiller sammen, hvordan man kommuniserer og hvordan man spiller spill med hverandre. Via Autolog følger Need for Speed Hot Pursuit dynamisk ytelsene og statistikken din, slik at det blir vennene dine som driver spillopplevelsen. Uansett om du er online eller offline, er det den tilkoblede opplevelsen som ligger i hjertet av Need for Speed Hot Pursuit.

 • Karriere - For første gang i Need for Speed kan spillerne spille både som politi og skurkene som prøver å komme seg unna politiet. Hot Pursuit kobler sammen et dypt karrierespill for én spiller med en banebrytende spillopplevelse for flere spillere. Om du spiller på nett eller med venner, tar imot utfordringer eller prøver deg på karrierespillet for én spiller, får du belønninger som hjelper deg opp i nivå og låser opp nye biler, våpen og utstyr.
 • Need For Speed Autolog - I Need for Speed Hot Pursuit er det vennene dine som driver spillopplevelsen. Need for Speed Autolog er et revolusjonerende system som forbinder venner direkte med hverandres spill, og hjelper dem med å sammenlikne og dele opplevelser, bilder og utfordringer. Need for Speed Autolog leverer utfordringer basert på hva vennene dine har gjort, noe som skaper en stor, dynamisk og konkurransepreget opplevelse.
 • Våpen og utstyr - Øk intensiteten i jakten ved å bruke våpen etter hvert som biljaktene blir mer intense. Du kan stoppe mistenkte med politivåpen, eller komme deg unna med diverse tilgjengelig utstyr, det er alltid en metode for å få overtaket på motstanderen.
 • Biler - I Hot Pursuit går bilene fra hot til hottere. Opplev verdens mest ettertraktede superbiler i vanvittige hastigheter. Føl hvordan det er å ta råkjørere i politibiler som Lamborghini Reventon eller å lure politiet i en Pagani Zonda Cinque.
 • Seacrest County - Utforsk en mangfoldig verden som likner på kystområdet i California, her får du ørken, skog, kyst og fjell. Den åpne verdenen i Seacrest County er laget for å gi deg den mest intense biljaktopplevelsen som finnes i et bilspill.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Racing, Online game Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2010-11-18 Forventet leveringstid: 2-4 arbeidsdager
Product number: 3012578735 Leverandør: Criterion Studios
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 4 Gjennomsnittsvurdering: 4,3
50%
25%
25%
0%
0%

Spillet er helt greit... jeg ble fort lei av det selv men venner liker å spille det når de er på besøk :) Ville også bare kommentere til "Hanne" at det finnes frikjøring på spillet (når du er der du kan velge baner og slikt trykker du på "Firkant").

Helt Greit Spill (6 av 10)

Kjempe bra spill !

Veldig mange modeller av hver enkelt merke de viktigste merkene og modellene er med, som feks: Bugatti Veyron SuperSport:)

Dette er et spill du blir fort lei av.

-Du kan ikke designe/style dine egne biler.

-Du kan ikke kjøpe dine egne biler, du får nye biler når du får XP poeng.

-Du kan ikke kjøre fritt.

Multiplayeren er bra, lite lagg osv. Men multiplayer blir også fort kjedelig.

Det er 5 gamemodes:

-"Vanlig race".
-"Time trial".
-"Hot pursit" som er vanlig race, men du har politi etter deg og du har også noen spesial knep som feks. spikermatte og lignende
-"Politijakt" Du er politiet og du skal fange skurken.
-"Politi time trial" Du er politiet og du skal nå et sted for å stenge veien, her får du minuspoeng for krasj.

Online har 3 gamemodes.
-"Vanlig race"
-"1 vs 1"
-"Hot pursiut"

Synes spillet har veldig bra grafikk og god kjørefølelse men jeg savner freedrive, og egen styling av bilene som det var i Underground, most wanted og Carbon spillene.

Gir en 3'er.

MvH En gutte-mann :)

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 119 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 82 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 61 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »