Mirror's Edge Catalyst (Playstation 4)

Mirror's Edge Catalyst
Tips en venn

-20%

79 kr
Ord. pris 99 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.


Forhåndstilbud - Combat Runner Kit

Kjemp for frihet og demonstrer perfekte teknikker og krefter med et Combat Runner Kit i Mirror’s Edge Catalyst. Skaff deg unike elementer i spillet som en Projection Shader med kamptema, som endrer hvordan du vises i andre spilleres verdener, en Runner Tag som gjør at du skiller deg ut på resultatlistene og en unik bakgrunn du kan bruke til å tilpasse Screen Hacks.

Følg Faith, en modig friløper som kjemper for frihet i byen Glass. Det som ser ut til å være en elegant, høyteknologisk by fra utsiden, skjuler en forferdelig hemmelighet. Utforsk hvert hjørne, fra de høyeste, vakkert opplyste taktoppene, til de mørke tunnelene. Byen er enorm, du kan bevege deg fritt og Faith er midtpunktet for det hele. Gjennom førstepersonsperspektivet må du kombinere smidige bevegelser og avansert kampteknikk med byens omgivelser for å mestre miljøet og avsløre konspirasjonen. Dette er Mirror’s Edge for den nye generasjonen, et spill som hever standarden innen actioneventyr.

NØKKELFUNKSJONER

Førstepersonsaction — Ta deg av fiendene på nært hold. Bruk bevegelsesfrihet og kampteknikk sammen med miljøet du er i for å oppleve smidig action i førsteperson som aldri før.

Utforsk byen Glass — Løp rundt i den vakre, høyteknologiske byen, og lås opp de forskjellige distriktene. Løp fritt og utforsk alle hjørner, fra de høyeste skyskraperne med glassfasader til skjulte tunneler under bakken.

Se Faith vokse som person – Faith har måttet klare seg selv i et samfunn på grensen av det totalitære. Hun søkte tilflukt hos den utstøtte gruppen Runners. Finn ut mer om historien og ta del i reisen hennes, som etter hvert fører til at hun tar et oppgjør med undertrykkelsen og blir katalysatoren som kan endre Glass for alltid.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Eventyr Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2016-06-09 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3023880844 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Som en som har fått spille ME:C, må jeg si at det er et veldig bra spill. Hvis du ikke kan ha et spill uten biler og våpen, er det nok kanskje ikke for deg, eller så vil det blow your mind på hvor fantastisk et parkour spill kan være.
Den eneste feilen med det første ME spillet, var at det var for kort. Men dette spillet er svært i sammenlikning, grafikken er utrolig bra, og det gir god mulighet for utforsking i et vakkert miljø som er laget ved enkle farger, og er tilpasset ren parkour. Dette er definitivt et spill for deg som ønsker fart og spenning, ettersom at det er skummelt om du skulle falle ned gitt at man hopper fra tak til tak.

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 107 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 76 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 59 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »